Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel HD Graphics engedélyezés...

Intel HD Graphics engedélyezés. Hogyan?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm vett gépet kb. 1 éve és nem indult rajta a Race Driver Grid (2008). Gondoltam, azért nem megy, mert nincs videokártyája, de most utánanéztem a procijának és láttam, hogy van benne HD Graphics.

Hogyan kell ezt engedélyezni, vagy aktiválni a BIOS-ban?

Előre is köszi a válaszokat! :)

2013. ápr. 1. 17:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kb. az összes ilyen alaplapnál azt írja, hogy van integrált videokártya, DE NINCS ugyanis ez a processzorban van. A legtöbb helyen írják (pl. iponon) integrált kártya típusához, hogy a processzorban van. De mondjuk ha meg tudod mondani milyen az alaplap akkor többet tudunk. Addig meg vitatkozhatsz, de szerintem a processzoron kívül másban nincs integrált kártya. És igen tudom, hogy azt mondod, hogy az alaplapon van, de nem az alaplapon szokott lenni, hanem a processzorban, csak az alaplaphoz odaírják, mert ha rkasz bele processzort lesz integrált kártya. De ha mégis van az alaplapon és még a processzorban is és azt bekapcsolod, még akkor is 90% az esély rá, hogy nem ez okozza a problémát. Épp ezért kéne megnézni, hogy mit ír ki a játék, avagy milyen hibát produkál.
2013. ápr. 1. 20:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja jólvan, nem olvastam el rendesen. Szóval kilép a játék. Na de csak simán bezár vagy ad valami hibaüzenetet is? Win7 van a gépen? Ha igen akkor rendszergazdaként futtasd.
2013. ápr. 1. 20:32
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem, az alaplapi integrált videokártya a Chipset-ben van, ha már így elkezdtétek a prociban elhelyezni... :)

Xtrem: nem, jelenleg XP van a gépen, és nem rémlik, hogy hogyan lép ki pontosan, nem mostanában néztem meg...

2013. ápr. 1. 21:35
 14/14 anonim ***** válasza:
És ezt honnan tudod ilyen biztosara, hogy így van? Lehetséges, hogy létezik ilyen, de ha meg tudnád adni az alaplap típusát, akkor tudnánk pontosan, nem pedig találgatnánk.
2013. ápr. 2. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!