Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem találom a BIOS megnyitásár...

Nem találom a BIOS megnyitására szolgáló billentyűt. Mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam az összes szóbajöhető billentyűt, (F2, F5, F8, Delete, Tab), a billentyűzet jobb felső három LEDének villanását követően folyamatosan nyomogatom, de max a csökkentett módot tudtam megnyitni.
2013. ápr. 1. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Bent van az alaplapod kézikönyvében.

Esetleg írd le a típusát... vagy USB-s billentyűzeted van...

2013. ápr. 1. 10:07
 2/3 P.O.C. ***** válasza:
Nos igen, régebbi gépek nem szeretnek belépni a BIOS -ba USB -s billentyűzettel. Be lehet ugyan kapcsolni a natív USB keyboard támogatást, de azt is hol? Hát a BIOS -ban. És persze miért is ne lenne gyárilag letiltva ez a hasznos funkció.. Szóval elég nevetségesen van megoldva..
2013. ápr. 1. 10:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem USB-s a billentyűzetem, de rájöttem, az volt a baja, hogy amikor kikapcsoltam a gépem a rebútolás végett, az "újraindítást" választottam a "kikapcsol" helyett. Na most már ennyivel is többet tudok a gépemről, ami egyébként tényleg elég avítt szegény.
2013. ápr. 1. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!