Mi a bajotok ezzel a gépházzal?
Sokan mondták már nekem hogy ne ilyet vegyek, pedig nekem csak arra kéne hogy legyen mibe belerakni. Szellőzése amúgy tűrhető ennek a gépháznak? :
XDL Happy-31B fekete számítógép
Ezekre az 5-6ezer Ft-os házakra jelemző a szar szellőzés, nulla kábelelvezetési lehetőség, papírvékony oldalak, hajlik zörög rezonál az egész...
Egy alap netezős gépet tennék bele max, azt is csak akkor ha nincs keret jobbra.
Ha te a videokártya nélkül is kb. 150ezres tuningos géped úgy gondolod hogy ebbe kel belerakni akkor "semmi probléma"
de minek a processzor hütö akor ha pl. nem tunibgolsz? vagy ha úgysem tud megfelelöen hüteni mert a gépházban rossz a légáramlás föleg mivel felsötápos gépházról van szó
igazán nem értem de ha neked nem probélam akor minegy de a hardvereknek nem lesz anyira mindegy...
#1 LOL :D
a gépeshez Xigmatek Asgard Pro -t keresnék olcsón de egy Bitfenix Merc Alpha is megteszi
árban se vészesek
és ha megnézted öket utána mond hogy nem érdekel a kinézet...
(mivel ezek teljesen "ócska" házaknk néznek ki kivülröl legalábbis akik diszes divathajhász házakat kedvelik azoknak)
ha kicsit diszesebb kel akor hasonló árban
CoolerMaster Elite Knight K350 pl.
viszont nemtudom hogy az a cpu hütö belefér e ebbe...
" ha rossz lenne nem árulnák"
Ha ez a kijelentés igaz lenne...
"ha rossz lenne nem árulnák"
Ha ez így lenne, kb a kínálat fele eltűnne a piacról mindenből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!