Mi bajotok van az NVIDIA-val?
Mert nézem aki csak új konfigot akar annak mindenkinek csak Ati meg AMD faszom tudja. NVIDIA mivel rosszabb? Ati, hát megértem hogy olcsóbb de én már HD7870-en láttam játékot Ultrán szaggatni. NVIDIA se a legjobb, de azért tudni szeretném hogy miért csak ati. Mert én NVIDIA párti vagyok mert sok ismerősömnek az van és mindig jol fut nekik az összes játék. Volt egy Ati kártyám, HD7750 de közepesen beállításokon alig vitte a játékokat.
Légyszi válaszoljatok.
AMD jobb ár/teljesítmény értékben, ennyi.
Nvidia inkább marketingre hajaz..
Az AMD általában jobb kártyákat kínál azonos áron. Azonban akad 1-2 jó ár/érték arányú nVidia is(pl: GTX 650 Ti).
Az meg hogy a HD7750-tel közepesen alig vitt valamit... Melyik játékot próbáltad? Valamint nem lehet hogy a CPU volt gyenge, esetleg más hardver miatt ment rosszul az adott játék? Egyébként a HD7750 pont jó vétel az áráért(23-24 ezer környékén nincs versenyképes nVidia).
Az ATi is AMD már egy jó ideje.
"de én már HD7870-en láttam játékot Ultrán szaggatni."
Az hasonló teljesítményű nV-n szaggatni fog.
" Mert én NVIDIA párti vagyok mert sok ismerősömnek az van és mindig jol fut nekik az összes játék. Volt egy Ati kártyám, HD7750 de közepesen beállításokon alig vitte a játékokat. "
Ez nem kicsit röhejes. Ennyi erővel ezt is lehetne: nVidia párti vagyok, mert a GTX 670-en igen jól mennek a játékok, de a HD 7750-en meg szaggatnak.
"1024x768-ban játszottam vele..."
Ott a processzor is sokat számít. A dVGA-s proci tesztekben is a kisebb felbontásokon a legnagyobb a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!