Mi bajotok van az NVIDIA-val?
Figyelt kérdés
Mert nézem aki csak új konfigot akar annak mindenkinek csak Ati meg AMD faszom tudja. NVIDIA mivel rosszabb? Ati, hát megértem hogy olcsóbb de én már HD7870-en láttam játékot Ultrán szaggatni. NVIDIA se a legjobb, de azért tudni szeretném hogy miért csak ati. Mert én NVIDIA párti vagyok mert sok ismerősömnek az van és mindig jol fut nekik az összes játék. Volt egy Ati kártyám, HD7750 de közepesen beállításokon alig vitte a játékokat.
Légyszi válaszoljatok.
2012. dec. 2. 12:39
11/13 Rasta Joint válasza:
mgoldgod: Tudtommal 1 gépről csak 1x lehet szavazni, mindegy hány felhasználóval próbálod. De javíts, ha tévedek. :)
12/13 anonim válasza:
De IP alapján működik, dinamikus IP pedig 2012-ben nem újdonság:)
13/13 Rasta Joint válasza:
Valaki megint lepontozott mindenkit:) Na mindegy, kenje a hajára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!