Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SEGíTSÉG! Miért van furcsa...

SEGíTSÉG! Miért van furcsa hangja a a HDD-mnek?

Figyelt kérdés
ha be van kötve a szg.-hez akkor nem is hozza elé a rendszert , pedig nem is azon van fent a win 7 . A BIOS is jól be van állítva ! Nem lehet megcsinálni úgy , hogy be legyen kötve és rendesen hozza elé a rendszert ? indítás után furcsa hangokat ad ki... ugy be lehet-e állítani , hogy csak akkor dolgozzon , amikor szükség van rá ?

2013. márc. 31. 17:49
 1/4 anonim ***** válasza:

A Windows 7 alapértelmezésben kikapcsolja a merevlemezt 20 perc után.

Itt állíthatod be:

Vezérlőpult (Kis ikonok nézet) - Energiagazdálkodási lehetőségek - Séma beállításainak módosítása (értelemszerűen, amelyiket használod) - Speciális energiaellátási beállítások módosítása

Nekem is adott ki hangokat a merevlemez, ami valószínűleg abból ered, hogy bekapcsol. A merevlemez kikapcsolását "Soha" értékre állítva megszűnt.

A rendszer elé hozás dolgot nem értem...

2013. márc. 31. 18:44
 2/4 A kérdező kommentje:
ez egy másodlagos hdd , ami 40 gb-s és mostanába fura hangokat ad ki , sőt nem is megy a gép ha csatlakoztatva van ... :(
2013. márc. 31. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Meg fog halni, mentsd le róla az adataidat hamar, amíg megteheted.
2013. ápr. 5. 13:34
 4/4 A kérdező kommentje:
hát el se indul a gép ha be van kötve :( ugy h szerintem annak már mind1
2013. ápr. 5. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!