Segítség! Furcsa álom. Lehet ennek valami jelentése?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam múlt éjjel, hogy egy fiú barátom megerőszakolt és megölt. Ez nagyon felzaklatott, utána is olvastam álmoskönyvben. Ezt találtam: "az álom konfliktusra utal, harcban állsz önmagaddal és a világgal. Gyengének érzed magad, félsz, hogy nem tudod minden helyzetben uralni az érzéseidet, nem tudsz határozott döntéseket hozni, és nem tudod irányítani az életed."
Ez mondjuk igaz, mert depressziós vagyok.. de nem akarom elveszíteni őt is. Segítség:s
2013. febr. 6. 11:14
1/1 anonim válasza:
De miért veszítenéd el? Ha meg elfordul tőled azért, mert éppen nem vagy lelkileg a toppon, akkor nem éri meg ragaszkodni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!