Szerintetek mennyire jó gép?
Ezzel a PC-vel az új játékokat szeretném játszani 4-5 évig, ha nem max-on, akkor low-on :D Konfiguráció:
AMD HD QUAD GAMER CORE X4 4X2800Mhz
8192MB DDR3 RAM
1500GB SATA HDD
22X dual layer DVD író
NVIDIA GEFORCE GT630 4096MB DVI/HDMI
Full HD Video
8 CH HD audió
Megköszönném a segítséget :)
Neked jobb van?
Én nem XP-s gépet használok, meg ADSL netet öcsém!
Nem olyan rossz gép az. Nem lehet előre megjósolni, hogy mi lesz 4-5 év múlva, de egy darabig biztos megbirkózik a mai játékokkal.
(De szerintem ezt te is pontosan tudod, csak jó itt hencegni egy kicsit. )
Ha már hencegésről van szó akkor én ilyen konfiggal akarom kihúzni 6-8-10 évig:
- 2db Intel Core i7 3970x (5,8GHz)
- 3db Asus Radeon HD7970 3GB
- 64GB DDR3 RAM.
"Neked jobb van? "
Az nem számít mi van neki, ő csak megmondta az igazat, 4 gigás GT630, sok minden ez csak nem jó ahogy maga a gép se, bár túl sok infót nem tudunk róla.
Kérdezö de mióta kel pazarolni?
már számtalanszor bebizonyitotam hogy hatalmas feláral számolva is 20-30ezret is rátesznek ezek a elöreöszerakos boltok
és melesleg lehet használt/javítot/hibás hardvert adnak el (nem nem azt jelenti hogy nem fog müködni mikor megveszed de nagy esélyel hamar tönkre mehet /kivétel persze rengeteg lehet/
pcoutlet (tehát a sima és nem a pc-outlet - computer imperium) amugy is rosszhírü
na már most tegyük fel minden okés
de táp általában nem okés vagyis az még mindég viheti gépet
de tegyük fel nem viszi kukába vagy véletlen elfogadható
még mindég olcsóbban jötél volna ki minimum 10ezerrel! (de nagyon minimum általában többel olcsóban kijösz)
és tudod hogy mit veszel
ha nem értesz hozá öszeirnak egyet és megrendeled enyi
nem kel valami vackot megveni feláral...
csak mert hát jobb mint mostanim
... jobb? honan tudod hogy jobb? lehet mostanid jobb is
8GB meg 1500GB semit nem mond a teljesítményröl etöl nem kel elájulni...
és ha bekrepál és nem müködik?
akor is jobb ha használhatatlan lesz?:)
pénzed meg eluszik mert gánciával susmukolnak? (kivételesen számodra eltusolják pl.)
szóval ha szeretsz pazarolni kérdezö akor csak vedd meg
és utoljára azt hozom fel hogy hitelbe nem bonyolódnák kétes boltokal/hardverekel
ez mindenek a teteje
és hitel van rengeteg alkatrészenkétn öszeálítós boltban is
Valóban nagyon gyatrán összeállított gép, gamer gépnek nem nevezném. Az a VGA az egyik legnagyobb parasztvakítás, nagyon rossz vétel. Emellett aránytalan és kihagytak lényegesen infókat, pl: a tápegység típusát(ebből nekem az jön le,hogy valami gagyi, legolcsóbb és veszélyes fajta, mivel ha minőségi lenne, ott virítana nagy betűkkel. :) )
Mennyi pénzből szeretnél gépet és mekkora felbontáson?
4-5 évig 100% hogy nem vine minden újonan megjelenöt még akár lowon sem
de low és nagyon kisfelbontás az mióta élvezetes? mert én sem vagyok grafika mániás de azért egy átlagos gépígényü játékot nem akarok teljesen lowra veni mind a kismililió beálitását
és akinek full hd monitorja van (elég alap dolog napjainkban) annak nemtudom méţ lene jó ha még lowon se tud FHD ban játszani (4-5 év múlva 100%) de már most mai játékokal is sok kétség van
régiekel kisebb igényüekel biztos tudsz játszani
de úgy tippre ez a gép 90ezer kb. ...
anyit nagyon nem ér meg
de majd leirod menyibe kerül pontosan
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!