Ha veszek egy újonnan vga hűtőt akkor bukta a garanciának?
Figyelt kérdés
3 hónapos a kari, de a hangja alapjáraton is hangos 20% pörög akkor, de amúgy a hőmérsékletére nem panaszkodok!
alapon: 30-38 között terhelve: 60-75
Illetve nem tudom ha megőriznem az alap hűtőjét, és ha valami gebasz lesz a vga és vissza raknám, akkor észreveszik hogy le lett szedve?
2013. márc. 30. 09:48
1/5 A kérdező kommentje:
Hoppá a kérdést elb*sztam, szóval ha "új vga veszek hűtőt" lett volna! Elnézést!
2013. márc. 30. 09:49
2/5 anonim válasza:
Igen szerintem akkor buktad a garit. amúgy az általad leírt hőmérséklet egyáltalán nem mondható magasnak. nem lesz tőle baja
3/5 A kérdező kommentje:
Aham, szóval ezt hogyan veszik észre hogy le lett cserélve előtte a gyári hűtője? Csavarok meghúzásáról?
2013. márc. 30. 09:53
4/5 anonim válasza:
Nem mondjuk arról hogy miután leszedted a hűtőt azt újra kell pasztázni külömben megfő a GPU már ebből le lehet vágni hogy le lett szedve a hűtő. mivel a gyári paszta nem kence hanem egy négyszögletű lap.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor inkább elviselem a hangját! Köszönöm :)
2013. márc. 30. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!