Táp választás (Thermaltake, Fsp, Chieftec)?
3 tápra leszükitettem a választást de nem tudom melyiket vegyem ??
- THERMALTAKE HAMBURG 530W
- FSP HEXA 500W
- CHIEFTEC CTG-500-80P
ti melyiket ajánljátok?
Amelyik szimpatikusabb.
Ezek közül egyedül a Thermaltake +12 V-os ága nem osztott. Ha nagyon terhelni akarod, ez még jól jöhet.
ha nem akkor mindegy.
Tűrhető a Thermaltake táp, de HEC belet inkább kerülném.
A másik kettő közül amelyik tetszik.
Vagy még jó választás lehet ez:
Kicsivel többért XFX Pro 450w vagy XFX Pro 550w, vagy Corsair GX 450w.
Milyen géphez lenne?
Bakker!!
Nem azt kérte a kérdező, hogy bizonytalanítsuk el, hanem hogy azok közül amit kinézett, segítsünk választani.
Árban nem igen van más max az emlitett cx430 bronze és az egy ágas is (de gondolom átlag felhasználásra kel így mesziröl nem érint ez téged)
ctg 500 a 3 közül
szerintem nem kel túlbonyolitanod :p
jah amúgy játékra használom a gépet
core2duo e8200 3.3ghz (kicsituning), 3x1gb ddr2 1066 ram, asus gtx460 directcu, és 1tb os vinyó, de nem sokára leszeretném cserélni a procit egy erős i5-re, a kártya lehet hogy marad attól függ hogy fog teljesíteni az i5ös procival ha nem lesz változás akkor gtx660.
szval akkor megfelelő lesz az xfx táp és az új géphez melyik lenne megfelelőbb, elég lesz neki az xfx 450pro? vagy kelleni fog az 550 pro?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!