Intel I7 860 -ra milyen CPU hűtő a legjobb választás?
Jelenleg a gyári hűtővel üzemel, azonban lehetséges, hogy kicserélném egy komolyabb hűtőre. Mi a véleményetek az artic cooling freezer 64 -ről?
Lenne még egy kérdésem: Milyen programmal mérhetem a CPU hőmérsékletét?
Köszönöm előre szíves válaszotokat!
HWmonitor.
Mennyit szánnál rá?
Alpenföhn Brocken pl jó vétel.
Nem tudom, használtan venném!:)
Sajnos, alapjáraton a gyári hűtővel 70 Celsius körül forog a hőmérséklete :S S, csak most vettem észre, nem gameltem sokat, viszont legutóbb észrevettem és eléggé brutálisan felpörgött a CPU gyári ventije és fújta a meleg levegőt rendesen, a game is beakadt egyszer-kétszer :S
Attól nem lesz baja, ha így toltam egy kis ideig?
Hmmm. Elgondolkodtat az Alpenföhn. Az jó lenne az 1156 -os lapkámra?
No és nem lesz probléma belőle, ha olyan magas hőmérsékleten üzemelt egy kis ideig? :S Később kisebb lesz a teljesítménye, vagy egyéb negatívum emiatt? :S
Ja, igen. S mi a helyzet a vízhűtőkkel? Vagy mondhatni felesleges és tökéletesen megfelelne a Brocken is a célra?
Véleményed szerint ez a Brocken jól működne még akkor is, ha egy picit húznék a CPU órajelén is? (kb. 3,5 ghz -re)
A Brocken arra nagyon jó lenne, és rámegy az 1165-re.
(Nekem egy Brocken most egy 4 ghz-re húzott Phenom 955-öt tart 45-50 fokon max terhelés mellett is (125w tdp))
Vízhűtőkkel az a helyzet, hogy ami elérhető áron van kész szett az nem hűt jobban mint egy hasonló árkategóriájú léghűtés pl Alhenfönhn K2, Thermalright Silver Arrow.... .
Normáis vízhűtések 30 alatt nincsenek.
Rendben, köszönöm szépen. A probléma csak annyi, hogy nem tudom honnan lehetne beszerezni a terméket :S
A másik pedig ilyen gépházam van és nem tudom, hogy beférne-e:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!