Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti mit cserélnétek a gépemben?...

Ti mit cserélnétek a gépemben? Mi (k) a "leggyengébb láncszem"?

Figyelt kérdés

Alaplap:

Gigabyte GA-MA770-DS3

Operációs rendszer:

Windows 7 Ultimate

RAM:

4GB

Processzorok:

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+

AMD athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+

Videokártyák:

ATI Radeon HD 3870

Ha van még valami, amit fontosnak tartotok, akkor szóljatok és azt is megírom. Én ezeket gondoltam fontosnak.(Kb. 5 éves a gépem, azóta nem lett cserélve semmi, csak a táp)

2013. márc. 27. 14:50
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nem mindíg a Márkától függ minden.. Nemtom miért mondja a sok nemis írom le mien ember merthogy szar meg nemjó mert nem ez és nem az.. A kérédsedre válaszolva attól függ mire kell a gép. Ha játékra akkor igen a VGA-t kell cserélni! A ram teljesen független ugyanis 4 Gb ram elég MINDENHEZ egy minecraft még 1 házilag hostolt szerverrrel sem használja fel!
2013. márc. 28. 09:24
 12/13 A kérdező kommentje:

Játékra kéne, eddig is arra használtam, de mellette van egy xboxom is, tehát a pc csak 'másodlagos'. Főként xboxon jatszok és pcre is töltök le játékokat.

És milyen vgat ajánlatok?

Processzor az jó?

2013. márc. 28. 17:51
 13/13 BM-Striker ***** válasza:

Processzor egy kicsit elavult, de egyenlőre megteszi, vga-t kéne cserélni legalább egy 6770-re. (ipon.hu-n 21000 ft), ram elég lesz.

H az alappal 2.0-ás, akkor am3-as cpu-val is lehet bővíteni.

2013. márc. 29. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!