Megéri xbox 360-at venni?

Megéri mire kipörgeted a sok jó játékot addigra lejjebb megy a nextgen Xbox ára és lesz hozzá elegendő játék.
A Live-on a co-op gamek kiváló szórakozást nyújtanak.

Ha van rá pénzed, akkor vegyél Xbox-ot!
És még bőven vehetsz 360-at, mert a 720 megjelenése után még 2 évig tuti fognak gyártani rá játékokat.

Egyébként én lefogadnám, hogy NEM 720-nak fogják hívni.
Bár a Windows 7 is eredetileg csak a munkacím volt, de miután mindenki azon emlegette....

Biztos maxon dolgozik, illetve le is van butítva a crysis 3 grafikája konzolosra, meg hát csak 720p-s a felbontás. De ahhoz, hogy crysis 3 jól menjen fullhd-ba, maxon, még a decemberben vásárolt 200 ezres gépem sem elég. Szóval egy ~50-60 ezres játékgéptől nem kell olyan sokat várni. Ha nem vagy grafika b*zi, akkor szerintem megéri, mert nagyon jó hangulatú játékok vannak xbox-ra, amik pc-kre nincs (mondjuk hirtelen csak gow és halo jut eszembe). Meg attól is függ az egész, hogy eredeti játékokat akarsz-e vásárolni vagy törteket. Ha kijön a "720", akkor jó ideig törés sem lesz hozzá, úgyhogy drága gép (szerintem kb. 120k körül lesz) + drága játékok.
Persze azt is csinálhatod, hogy megvárod a "720"-at és akkor veszel 360-ast. Szerintem valamennyivel lejjebb nyomja majd az árát és sok konzolos vált új xbox-ra (eladja a régit, használtan olcsón hozzájutsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!