Milyen gyorsan avul el az AMD ezen processzorai?
Leírom a történetem,akit érdekel olvassa el:
Na most, adódott a lehetőség, hogy 80 ezer forintért egy életemet komfortosabbá tevő kütyüt hozzak össze, nézelődtem és nekem a Dual Core gépek gyengék voltak ezért ránéztem az xboxra mindent kiválasztottam már csak meg kéne venni, mikor ráakadtam egy oldalra ahol (85 körül van a teteje) Árulnak komplett gépeket A8 5600k-val és Fx-4100-al.Ha most megvettem volna az xboxot akkor nyáron vettem volna magamnak egy számítógépet ( AMD fx-8350 8magos [oc],MSI R7850,8gb ram)
Viszont nem tudom, hogy a mostani A8 5600 és az fx-4100 mennyi ideig lesz még használható? Esetleg,ha nyáron hozzácsapnék egy VGA-t (MSI R7870-t) akkor mennyi ideig tudnék High beállításokon (capture-el) játszani 40-50 FPS-en?:) Ti melyiket választanátok?
(Gépek:
[link] )
vagy xbox
Előre is köszi a válaszokat!
nagyon felárazva számolok én:
(az iylesmi webshopok mind jóval olcsóbban jutnak ezekhez a hardverekhe)
FM2:
CPU: 26
RAM: 6
LAP: 12
HDD: 12
ODD: 4
TAP,HAZ: 7
Egér,bill: 2
69ezer bolt 81ezernek árulja 12ezres felár de még erre jön 7-8ezer plsz kb. tehát a bolt 62ezerbe ussza meg kb.
te viszon 20ezerel többet fizetsz érte más boltban pedig kb. 70ezer sem lene tehát még mindeég 10ezerel többet fizetsz és szálitásall is böven még 5ezerel oclsóbban megusznád
...
AM3+
CPU: 25
RAM: 6
LAP: 10
HDD: 12
ODD: 4
TAP,HAZ: 7
Egér,bill: 2
ahogy látom ugyan az a konfig kb. csak olcsóbb alaplapal és a proci is olcsóbb
HOGY A FENÉBE DRÁGÁBB AKKOR ??? WTF ???:DD
3ezerel olcsóbb tehát mindenhol ugyan ugy le kel vonod árából 3ezret
66ezer akkor ugye kb.? bolt meg 82ezerért adja... söt majdnem 83
szép kis bolt
de hát hajrá vedd meg...
#11 * szálitással pl. ipon.hu vagy pcx.hu vagy hasonló normális webshopból
szia:) remélem xbox melet döntesz ha már máshonan nem akarnál most vásárolni...
#11 "3ezerel olcsóbb tehát mindenhol ugyan ugy le kel vonod árából 3ezret"
ez igy nemtul érthetö de gondolom érted mire gondotlam elsö FM2 konfighoz viszonitva összesitve 3ezerel olcsóbb töle és akkro igy kell számolni többi értéket is
de mivel ez drágább abban a boltban igy nicsn jeltösége mivel jóval nagyobb felárat tetek rá amugy is számolás nélkül is belátható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!