Tudnátok segíteni gyorsan légyszíves?
Figyelt kérdés
Na szóval adott egy számítógép,amit ha bekapcsolok elkezd 4-5 msp-ig "kattogni" és utána leáll magától. Próbáltam kitisztítani a gép belsejét,de ugyanezt csinálja. Én a Tápra gyanakszom,mert már eddig is sokszor túlmelegedett,viszont nem vagyok egy "gép zseni". Szóval valaki meg tudna ebben eősíteni? Semmi képet nem ad ki a gép, csak 3-4 et kattog és leáll egyből.
Előre is köszönöm értelmes válaszokat
2013. márc. 18. 18:27
1/7 anonim válasza:
Esetleg lehet CPU-is. a kattogás nem lehet, hogy a CPU Coolere????
2/7 A kérdező kommentje:
CPU Colore? bocs ,de nem nagyon értem így. Amúgy igen nekem is másik gondolatom a CPU volt,mert a processzor hűtő kezdett el villogni a kattogásokkal együtt, bár lehet,hogy ennek semmi köze egymáshoz.
Amúgy asszem Intel Q6600-as processzorom van
2013. márc. 18. 18:35
3/7 A kérdező kommentje:
Na mostmár leesett,hogy Coolere..
2013. márc. 18. 18:37
4/7 anonim válasza:
Ez bármi lehet, elő körben megnézném, hogy minden kártya és csatlakozó rendesen a helyén van-e.
5/7 A kérdező kommentje:
Úgy kezdett el kattogni,hogy hozzá sem volt nyúlva. Előző nap este még működött,aztán mára már nem. probáltam kitisztitani,hátha úgy jó lenne,de így sem megy
2013. márc. 18. 18:51
6/7 anonim válasza:
Kattogásnál egyébként először a HDD-re gyanakodnék.
7/7 anonim válasza:
coolerre gondoltam... ilyenkor a megoldás, szétbontod az egész gépet ugy ahogy van, azt összerakod újra. Ha ugy sem jó akkor keresel valakit aki ráérős és hasonló gépe van azt egyesével végignézel mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!