Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok segíteni gyorsan...

Tudnátok segíteni gyorsan légyszíves?

Figyelt kérdés

Na szóval adott egy számítógép,amit ha bekapcsolok elkezd 4-5 msp-ig "kattogni" és utána leáll magától. Próbáltam kitisztítani a gép belsejét,de ugyanezt csinálja. Én a Tápra gyanakszom,mert már eddig is sokszor túlmelegedett,viszont nem vagyok egy "gép zseni". Szóval valaki meg tudna ebben eősíteni? Semmi képet nem ad ki a gép, csak 3-4 et kattog és leáll egyből.

Előre is köszönöm értelmes válaszokat

2013. márc. 18. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Esetleg lehet CPU-is. a kattogás nem lehet, hogy a CPU Coolere????
2013. márc. 18. 18:30
 2/7 A kérdező kommentje:

CPU Colore? bocs ,de nem nagyon értem így. Amúgy igen nekem is másik gondolatom a CPU volt,mert a processzor hűtő kezdett el villogni a kattogásokkal együtt, bár lehet,hogy ennek semmi köze egymáshoz.

Amúgy asszem Intel Q6600-as processzorom van

2013. márc. 18. 18:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Na mostmár leesett,hogy Coolere..
2013. márc. 18. 18:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez bármi lehet, elő körben megnézném, hogy minden kártya és csatlakozó rendesen a helyén van-e.
2013. márc. 18. 18:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Úgy kezdett el kattogni,hogy hozzá sem volt nyúlva. Előző nap este még működött,aztán mára már nem. probáltam kitisztitani,hátha úgy jó lenne,de így sem megy
2013. márc. 18. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Kattogásnál egyébként először a HDD-re gyanakodnék.
2013. márc. 18. 18:52
 7/7 anonim ***** válasza:
coolerre gondoltam... ilyenkor a megoldás, szétbontod az egész gépet ugy ahogy van, azt összerakod újra. Ha ugy sem jó akkor keresel valakit aki ráérős és hasonló gépe van azt egyesével végignézel mindent...
2013. márc. 19. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!