AMD + ATI vagy Intel + Nvidia? (többi lent)
Új asztali gépet szeretnék venni, de nem tudom, hogy olyat olyat vegyek-e amiben AMD proci van és ATI videokari vagy inkább Intel proci + Nvidia videokari?
Konkrétan amit kinéztem: AMD FX-6100 (3,3Ghz) X6 processzor, Asus 7850 2GB DDR5 videokártya és egy Intel Core i5-3470 "Ivy Bridge" 4 mag (3,6 Ghz turbo) processzor, Gigabyte GeForce GTX 650 2GB DDR5.
A mostani gépemben egy intel proci muzsikál és meg vagyok vele elégedve magához képest, de a régi gépembe AMD volt és azzal sem volt semmi bajom a maga idejében. a gond az, hogy nem tudom, hogy mostanság melyik lenne jobb játékokra, filmnézésre.
Tapasztalatokat, véleményeket szívesen fogadok. Köszi!:)

Mindenképp az első, vagyis az FX6100 + HD7850.
Ár/teljesítményben sokkal jobb az AMD.

Annak a kedvesnek, aki lepontozott üzenném:
A GTX 650 a HD 7750 szintjén áll, ami azt hiszem, nylivánvaló módon gyengébb a HD 7850-nél.

Szépen virít a 0% mindenkinél, látom ez az oldal nem képes kiemelkedni a szarból...
Nem is értem miért hiszem azt mikor néha ráveszem magam hogy újra foglalkozzak vele, hogy most majd más lesz...

Ugye nem előre összerakott gépekről van szó? Mennyiért vennéd? Táp milyen?
Egyébként az AMD-s jobb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!