Ti meiket vennétek hütés gyanánt?
2013. márc. 25. 15:10
1/11 anonim válasza:
2.
egyértelmű
a vízhűtés mindig jobb
3/11 anonim válasza:
Ennyiből egy normális Noctua-t vennék, és a víz nem mindig jobb.
4/11 anonim válasza:
Xtreme888 - nál a pont! Ha ezekben gondolkodsz alap az 1
5/11 anonim válasza:
a vízhűtés halkabb. ha ez is szempont. meg nem kell neki akkora gépház, ho összefingod magad az árától. ráadásul a forró levegő rögtön kimegy a gépből, és nem csinál grillcsirkét az északi hídból
6/11 anonim válasza:
jaa és ezek közül olcsóbb is (előző is én voltam)
7/11 A kérdező kommentje:
Igazad van az északi hidam olyan 60-70 fok körül megy kb, :D
pedig 3 12 centis és 1 10 centis venti hüti az egész rendszert!!
2013. márc. 27. 14:02
8/11 A kérdező kommentje:
és a hang is fontos!
2013. márc. 27. 14:08
9/11 anonim válasza:
Értem én, de vízhűtést 30-40E fölött érdemes csinálni, ahol már a VGA és CPU/APU egybe van hűtve és még esetleg a chipseten is van egy block. Amit linkeltél az például egy normális külön szerelt vízhűtéshez képest nagyon alsókategóriás.
10/11 anonim válasza:
hát xtrem, ez szerintem már eldőlt :D
a lényeg hogy vízhűtés, és nem érdemes mindent telecsövezni, mert akkor megint nagyobb ház kell. ez a választás remélhetőleg megfelelő lesz a kedves kérdezőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!