Ti melyiket vennétek?
1TB Sata III 64Mb caches 7200Rpm
1,5TB Sata II 64MB caches 5400Rpm
egy ilyen mellé (ez már meg van nekem ezen lesz a rendszer) 160 GB 8MB caches 7200Rpm
szval akitől venném a cuccot azt mondja mivel nekem a 7200Rpm 1TB os kell hogy ne azt vegyem mert azok hamarabb halnak de én azt akarom mert szerintem gyorsabb lenne de ő a 1,5 Tb osat akarja ,hogy megvegyem egy árban vannak egy Informatikai boltból lenne...szerintetek melyiket vegyem? ti melyiket vennétek? gyorsaságra sok lenne a különbség? Mondjuk mind 2 re 2 év a Gari
Én az elsőt venném a tempó miatt.
Persze márkát nem írtál, így a "hamarabb halnak" kijelentés értelmét veszti.
amugy ha rendszer ugyis máson lesz és 160gb ra pár program is ráfér (már ha 5400 melet döntesz)
szóval ez esetben mindegy a sebeség
viszont az a 160gb os kétlem hogy túl jó kondiciós lene már arra hogy továbra is rendszerel és programokal nyüstöld és rábizd azokat...
általánoságot nézve ha csak tárolónak van egy lemez az lehet 5400 asból is simán hisz nem a sebesége a lényeg akkor
de rendszernek valami modern komolyabbat használnák már söt lehet eladnám 160 ast adig amig még ér valamit
és egy SSD -re ruháznák be föleg ha s sebeség fontos
akár használtan de valami extrásabb darabra samsung 830 pl.
Hát 20 ezerért egyik se túl nagy biznisz.
22 ezerért már 2TB Toshiba SATAIII-t kapsz.
Mennyibe kerülnek?20 mind a kettő?
NÉZD meg az árlistát és azonbelül vannak Nyíregyi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!