Melyik Cooler Master Silencio ház?
Hogy őszinte legyek elég volt megnéznem pár tesztet az 550-ről és kijelenthetem hogy semmiképp nem ajánlott.
Én úgy gondolom hogy nem agyon kellene szivacsozni egy házat hanem rendes legalább 0,7mm-es lemezből készíteni azt.Vagy még vastagabból ha már csak az a célunk hogy minnél kisebb legyen a gépünk hangja.Nem pedig tele tömni ilyen-olyan hangelnyelő szivacsokkal.Hátránya az a kezdetleges kábelmenanger,tetőrészbe nincs venti hely,táp alatt nincs proszűrő,nincs a táp előtt 12-es venti hely,nyikorgó előlap (nem tudom hogy az 551-nél van e ilyen) wiring space minimális így nehezen lehet a kábelek miatt a másik oldalt becsukni,nincs oldalapba venti hely.Nem valami erődítmény,festése nem tudom hogy nagyon szedné-e az ujjlenyomatot de az eleje az biztos.Pozitívuma meg elég kevés..20k-ért inkább Corsair 300r ház.
Egyetértek.
Ha csendes gépet akarunk,akkor csendes komponenseket kell belerakni,és meg is van oldva a dolog.
Például tuningos konfigot nem raknék bele az tuti.
Minden ilyen hangszigetelés a szellőzés rovására megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!