Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A két alaplap közül melyik a...

A két alaplap közül melyik a jobb vétel? Asus M5A97 EVO vagy AsRock 990FX EXTREME 3?

Figyelt kérdés

2013. márc. 23. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Én az asust mondom, sajnos elfogult vagyok, nincsenek jó tapasztalataim az asrock lapokkal.
2013. márc. 23. 14:42
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Jó lett volna két link is a lapokról,én most tabról nem fogok utána nézni.Én nem vagyok elfogult,de ezt az Asrock lapot ismerem,és nagyon is jól lap! Az Asrock már rég nem az alsó kategóriás megbízhatatlan lap ami régen volt! Megbízható megfelelő tudású és olcsó.

Utána kellene néznem az említett Asus lapnak,de ha ugyan azt tudja mint ez az Asrock akkor én tutira azt veenném

2013. márc. 23. 14:59
 3/8 A kérdező kommentje:

Bocsánat itt a link.

Asrock: [link]

Asus: [link]

2013. márc. 23. 15:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Asrock jobb, mivel a tuningot jobban tűri.:)
2013. márc. 23. 15:12
 5/8 alfamate89 ***** válasza:

Evonál jobb az asrock, de Én Asus M5a99FX Pro 2.0-át ajánlom. Nagyon komoly lap. Főleg, ha netán 2 VGA kerülne bele.

[link]

2013. márc. 23. 15:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Most hogy megnéztem a kinkeket egyértelműen az Asrock! Ne tévesszen meg az Asus,abban 970-es chipset van,az Asrockban 990-es és tényleg jobban lehet tuningolni. A más által belinkelt Asus lap már tényleg jó,de az már drágább is.

Ne halgass rám de én az Asrockot venném.Azért várjuk meg több ember véleményét is.

2013. márc. 23. 15:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld. Én is az Asrockot preferálom jobban. Nem vagyok hülye az ilyen dolgokhoz teljesen csak kíváncsi voltam mások véleményére is. Haveromnak is ilyen lapja van és meg van vele elégedve.
2013. márc. 23. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:
+1 az Asrock-nak!!!!
2013. márc. 23. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!