Melyik alaplap a jobb? (Asus Sabertooth r2 vagy ASRock Fatal1ty 990FX)
Figyelt kérdés
Asus SABERTOOTH 990FX R2.0 vagy ASRock Fatal1ty 990FX?
Tuningra és úgy általában/általánosságban, ha nem is lesz hajtva.Minden szempont érdekel.Nem a tuning az elsődleges, de nem baj, ha később ki tudom használni.
2013. jan. 27. 10:07
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem hogy érdemes ilyen drága lapot venni(úgy általában sem) FX alá, ennyiből már kapsz egy szorzózármentes i5-öt ami nagy átlagban mindenhol gyorsabb.
Egy M5A97 EVO bőven jó otthonra.
3/8 A kérdező kommentje:
Elsőnek. Csak az a gond, hogy már van egy FX 8120-as proci, az i5 meg nem hiszem, hogy video konvertálásban tudná úgy a tempót tartani, hogy még mellette 2 hd film megy meg stb.
2013. jan. 27. 10:45
4/8 A kérdező kommentje:
másodiknak.
pont sabertooth-ot akarom lecserélni volt már m5a99x evo lapom is.Azt a gondom a seberrel, hogy baszkuráltam a win7 alatt a digi+vrm tápellátást, azóta mintha nem lenne önmaga a gép. normal profilban akadnak egy kicsit a filmek, eddig ilyen nem volt. Ezért gondoltam asrockra
2013. jan. 27. 10:48
5/8 anonim válasza:
Abba most nem mennék bele hogy miben jobb az i5 és miben az FX, de vehetsz bármilyen lapot ha szétbarmolod nem sokra mész vele.
6/8 A kérdező kommentje:
igazad van, ez van
2013. jan. 27. 11:30
7/8 A kérdező kommentje:
Na, de hát ez tuningra van kitalálva
2013. jan. 27. 11:30
8/8 istu123 válasza:
ASRock Fatal1ty 990FX jaban nézki és job is ez FX es sokal job mind a Asus Sabertooth r2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!