X4 750k,8GB ram,600W-os táp elbírja és kihasználja a két videokártyát? Most egy HD4870 1Gb GDDR5-ös van. Mit vegyek mellé amivel jó lenne. És ha két videokártyám van akkor összeadja a teljesítményt?
ÜDv.
Ezzel nem nagyon értek egyet hogy a HD4870 gyengécske lenne...
:)
Nekem volt egy MSI GTX460 OC Cyclonom, jó volt meg minden, de sajnos megkellet válnom tőle. Most vettem egy HD4870X2 2GB-ot, és azt kell hogy mondjam, nagyon megérte.
Jó árban vannak, lekőrözte a GTX460-at teljesítményben. Ultran viszi a Far Cry 3-at, Tomb Raider-t , Dirt 3 átlag FPS: 70+ stb...
Játék szempontból kifogástalan. Ennyi pénzért amennyiért most mennek, a HD48xx-ek kisebb alkuval érdemes megvenni.
Én szeretnék mellé venni egy szimpla Sapphire HD4870-et.
Nagy hülyeség az hogy gyengék ezek a vga-k.
Hidegen hagy a DirectX 11. Igaz hogy többet fogyaszt, de nem fog padlóra vágni az a + 1.000-2.000Ft.
Lehet hogy előbb utóbb lefogom váltani ezt a vga-t, de inkább utóbb. Van még ezekben erő...:)
Szerintem érdemes venned még egy hd4870-et.
Játék alatt elenyésző a különbség HD4870x2 és HD4870 CF között...
teszt----> [link]
+érdekesség:
Viszont ha a fogyasztást nézzük akkor az teljesen igaz, hogy nem nagyon éri meg a hd48xx ....Az én X2-m 350W-ot kóstol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!