Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HD6670 GDDR5 CF-be milyen AMD...

HD6670 GDDR5 CF-be milyen AMD kártyának felelne meg?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem éri meg,csak kíváncsi vagyok.

Sehol nem találtam tesztet erről.

2013. márc. 20. 09:10
 1/2 anonim ***** válasza:

nem éri meg, mivel így drágább volna, többet fogyasztana és mégis lassabb mint egy HD 7770 egymagában, az olyan játékban ahol nem működik a cf, még lassabb is volna.

Teszteket nem igazán csinálnak ilyennel, mivel tényleg nem éri meg ilyet összerakni

2013. márc. 20. 11:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Én nem is látok egyiken sem CF csatlakozót, tud egyáltalán a 6670 CF-et? Szerintem azért nincs erről teszt, mert a 6670eket nem lehet cf-be kötni, a 7750 a legkisebb Radeon, ami tud cf-et.

A8-as vagy A10-es procival tud hibrid cf-et, és az helyenként erősebb, mint egy 7770es, de hosszú távon a 7770 jobb választás, ez amolyan kiegészítő vészmegoldásnak tökéletes.

2013. márc. 20. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!