Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 1 hete vásároltam egy laptopot...

C4p4 kérdése:

1 hete vásároltam egy laptopot és játék közben 75-78 fokos processzor és vga mag. Vegyek hozzá még plussz hűtést, vagy ez még nem magas?

Figyelt kérdés

2013. márc. 22. 13:04
 1/5 A kérdező kommentje:

a procim intel core i5-3230m és a videókártyám 635gt 2 gb

alapjában pedig csak 30 fok körül mozognak

2013. márc. 22. 13:06
 2/5 A kérdező kommentje:
a videókarinak 66 fok a max
2013. márc. 22. 13:13
 3/5 gabba83 ***** válasza:
Ha újonnan vásároltad valószínűleg nem lehet gond a pasztázással(de csodák mindig vannak) Ha sokáig akarod használni a lapid irány a bolt és egy jó minőségű hűtést venni hozzá!Főleg ha játszol! A túlmelegedés és az ebből adódó alaplaphibák a laptopok fő ellensége és meghibásodások forrása! Még egy tanács: Nemárt időközönként- pl: fél évente -szakemberrel portalaníttatni, megsokszorozod az élettartamát.
2013. márc. 22. 13:23
 4/5 A kérdező kommentje:
mindenképpen veszek hozzá hűtést mennyi lenne az a hőmérséklet ami jónak mondható?
2013. márc. 22. 13:33
 5/5 gabba83 ***** válasza:
Mivel az optimális/minimum/maximum hőmérsékletet a chip gyártója határozza meg ezért az lenne a mérvadó, de mivel ezekkel az adatokkal nem sokan vannak igazán tisztában, a gyakorlatban én is olyan 60-70 fok közé tenném a mindenkori maximumot.
2013. márc. 22. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!