Ráömlött az üdítő a laptopra, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb. másfél deci folyt rá a billentyűzetre és szerintem az oldalán lévő USB be is folyt. Nem kapcsol be se. Szakember megtudja csinálni?2013. márc. 21. 22:18
11/15 anonim válasza:
De egyébként mindegy is,ha ki is szárad, a korrózió megöli a nyákot.
Bár én sose értettem hogy ömölhet rá bármi is egy laptopra...
12/15 anonim válasza:
" korrózió megöli a nyákot. "
2013-ban elértünk addig, hogy MINDEn kereskedelmi forgalomban kapható digitális PCB-t lötstoppal kezelnek, illetve még lakkot is kap. Tehát a korrózió nem végezhet vele, maximum elcs.szett furatgalvánoknál, ahol beszivároghat a folyadék.
De nem rossz észrevétel, mert a csatlakozóknak nem tesz jót a nedvesség :)
13/15 anonim válasza:
...Se a nagyfrekis órajelnek...
14/15 anonim válasza:
De, a lakk ellenére igen is elkezdhet rohadni.
Szakember amúgy is mit kezdeni egy élképzelhetetlenül bonyolult zárlatos alaplappal?
15/15 anonim válasza:
Ügyes vagy. Illene tudni hogy egy elektromos készüléket amibe folyadék került azonnal ki kell kapcsolni. Te esetedben aksi ki. Áram nélkül nincs rövidzárlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!