Azzal, hogy megpróbáltad bekapcsolni, az áramos részeket szépen áthidaló folyadékkal szépen kisütötted az egészet.
Megdöglött.
2013. márc. 21. 22:24
4/15 anonim válasza:
Előbb utóbb majd megtanulják hogy nem kell ilyenkor semmit kapcsolgatni.
Annak 99%-ban vége.
2013. márc. 21. 22:25
5/15 anonim válasza:
szerintem eleve bekapcsolva volt amikor ez történt...
2013. márc. 21. 22:26
6/15 anonim válasza:
Biztos meg lehet csinálni, de készülj fel rá, hogy pofátlanul sokat kérnek el ilyenekért a szervizek. Én nemrég szembesültem ezzel, mert egy laptopomban eltört az usb aljzat, cserélni kellett. Felkerestem több szervizt, átlagban 20 ezer forintért akarták ezt megcsinálni. Alig akartam elhinni. Egy usb aljzat 2-3 száz forint, beforrasztani pár perc. Szóval ez alapján képzelheted, hogy a te problémádért mekkora összeget mondanak. Lehet jobban jársz veszel egy új gépet a mostanit meg eladod alkatrésznek.
2013. márc. 21. 22:26
7/15 anonim válasza:
:D:D XD ügyes vagy kisfiam! :D
Odbb is tolom gyorsan a tejemet, nehogy ráborítsam a 300ezres notira :D köszi a figyelmeztetést!!!
2013. márc. 21. 22:27
8/15 anonim válasza:
De komolyan hogy lehet ennyi esze valakinek?
Nap mint nap jön a kérdés hogy ráfolyt valami a kütyükre,és nem kapcsol be.
Ha van akkor kretén hogy megpróbálja bekapcsolni,ahelyett,hogy abban a pillanatban lehúzná a hálózatról/kikapná az aksit,majd szétszedné,és hagyná szárítani,az meg is érdemli hogy utána mehet a kukába a cucc.
Azért ez a 21. század,illene tudni hogy a víz és az elektromosság nem túl jó haverok egy áramkörön.
2013. márc. 21. 22:30
9/15 anonim válasza:
GRAT! :)
2013. márc. 21. 23:10
10/15 BM-Striker válasza:
Vidd el olyan szervizbe, ahol nem kérek kivizsgálási díjat szervizbe, de 90% hogy ebből alapcsere lesz, ami akár annyiba is kerülhet, mint az egész gép.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!