Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ráömlött az üdítő a laptopra,...

Ráömlött az üdítő a laptopra, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb. másfél deci folyt rá a billentyűzetre és szerintem az oldalán lévő USB be is folyt. Nem kapcsol be se. Szakember megtudja csinálni?
2013. márc. 21. 22:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
Te komolyan megpróbáltad bekapcsolni?
2013. márc. 21. 22:21
 2/15 anonim ***** válasza:
Az durca.
2013. márc. 21. 22:22
 3/15 anonim ***** válasza:

Azzal, hogy megpróbáltad bekapcsolni, az áramos részeket szépen áthidaló folyadékkal szépen kisütötted az egészet.

Megdöglött.

2013. márc. 21. 22:24
 4/15 anonim ***** válasza:

Előbb utóbb majd megtanulják hogy nem kell ilyenkor semmit kapcsolgatni.

Annak 99%-ban vége.

2013. márc. 21. 22:25
 5/15 anonim ***** válasza:
szerintem eleve bekapcsolva volt amikor ez történt...
2013. márc. 21. 22:26
 6/15 anonim ***** válasza:
Biztos meg lehet csinálni, de készülj fel rá, hogy pofátlanul sokat kérnek el ilyenekért a szervizek. Én nemrég szembesültem ezzel, mert egy laptopomban eltört az usb aljzat, cserélni kellett. Felkerestem több szervizt, átlagban 20 ezer forintért akarták ezt megcsinálni. Alig akartam elhinni. Egy usb aljzat 2-3 száz forint, beforrasztani pár perc. Szóval ez alapján képzelheted, hogy a te problémádért mekkora összeget mondanak. Lehet jobban jársz veszel egy új gépet a mostanit meg eladod alkatrésznek.
2013. márc. 21. 22:26
 7/15 anonim ***** válasza:

:D:D XD ügyes vagy kisfiam! :D

Odbb is tolom gyorsan a tejemet, nehogy ráborítsam a 300ezres notira :D köszi a figyelmeztetést!!!

2013. márc. 21. 22:27
 8/15 anonim ***** válasza:
68%

De komolyan hogy lehet ennyi esze valakinek?

Nap mint nap jön a kérdés hogy ráfolyt valami a kütyükre,és nem kapcsol be.

Ha van akkor kretén hogy megpróbálja bekapcsolni,ahelyett,hogy abban a pillanatban lehúzná a hálózatról/kikapná az aksit,majd szétszedné,és hagyná szárítani,az meg is érdemli hogy utána mehet a kukába a cucc.

Azért ez a 21. század,illene tudni hogy a víz és az elektromosság nem túl jó haverok egy áramkörön.

2013. márc. 21. 22:30
 9/15 anonim ***** válasza:
GRAT! :)
2013. márc. 21. 23:10
 10/15 BM-Striker ***** válasza:
Vidd el olyan szervizbe, ahol nem kérek kivizsgálási díjat szervizbe, de 90% hogy ebből alapcsere lesz, ami akár annyiba is kerülhet, mint az egész gép.
2013. márc. 21. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!