Igaz hogy nem kell driver?
Figyelt kérdés
Win 7em van, de újra akarom telepíteni szintén Win 7 re, mert belassult. igaz az hogy nem kell alaplaphoz videókártáhyoz külön drivert feltelepíteni?
ezt hallottam.
Tehát csak újrarakom és megy minden?
mert akkor lekell töltenem mindent, mert nekem nins meg...
2013. márc. 19. 21:07
11/21 anonim válasza:
Az lesz a legegyszerűbb ha leírod az adatokat, mi küldünk egy linket, azt elmented valamire, mondjuk pendrive-ra, vagy telódra, bárhova, és ha újra raktad a géped, csak beírod a keresőbe, és le is tudod tölteni. Utána csak rá kell kattintani. next,next,next... gép resi és kész is.
12/21 A kérdező kommentje:
Akkor lennétek olyan rendesek hogy pontosan leírjátok miket keressek meg és pontosan hol?
mondom, nem nagyon értel hozzá :) de ha elmondjátok hol kell, megkeresem :)
2013. márc. 19. 21:48
13/21 anonim válasza:
Start, vezérlőpult, rendszer és biztonság, eszközkezelő (ott lesz a rendszeren belül) és ott lesz alul a videó kártya. Katt rá, és írd le ide hogy mit ír oda.
14/21 A kérdező kommentje:
megvan :)
Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family
köszönöm
csak ennyi kell?
alaplapé? vagy más? :)
2013. márc. 19. 22:20
15/21 anonim válasza:
Ezt szerintem a win7 is fel tudja rakni. Ha majd feltetted a wint, nézd meg ugyan ezt amit ide leírtam, és ha ugyan az az írás lesz ott mint most, akkor nem sok teendőd lesz vele. Ha nem azt írja, akkor: [link] majd ezt leszeded és felrakod.
16/21 A kérdező kommentje:
értem
és ennyi összesen?
más teendő?
több letöltés, alaplap, hangkártya?
2013. márc. 19. 22:26
17/21 anonim válasza:
De biztos hogy ott nézted?:D Ha rákattitnasz a " videókártyák)-ra akkor tuti hogy ez az 1 írás van lesz ott?
18/21 anonim válasza:
Nem lesz semmi más teendőd. Csak a kisebb programokat leszedni, amivel pl tudod nézni a youtube-ot. Vagy hasonló videó megosztó weblapokat. Én ezeket külön nem szoktam leszedni, hanem csak egyszerűen megnyitok egy videót a youtube-on, és ott úgy is írni fogja a videó helyén, hogy mi hiányzik. Csak rá kell kattintani, és utána csinálja magátol. Ha nem, úgy is jelzi képekkel, és írásokkal hogy mit hogyan és mikor.
19/21 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)
remélem minden sikerül.
2013. márc. 19. 22:31
20/21 anonim válasza:
Szivesen:) Ha nem, akkor nyugodtan írhatsz ki ide üzit, vagy ha úgy könnyebb privátba is tudok segíteni szóval küldhetsz üzenetet nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!