Egy ilyen elosztóval lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy ezzel az elosztóval tudok egyszerre két különböző dolgot csinálni 2 monitoron, vagy ugyan azt a képet adja (úgyértem hogy nem tudom az ablakot az egyikről a másikra húzni) (szóval hogy a gép egynek érzékel két monitort)
2013. márc. 18. 11:53
1/11 anonim válasza:
Amennyiben van a gépeden DVI csatlakozó, akkor működni fog a dupla monitor.
2/11 A kérdező kommentje:
Azt eddig is tudtam, de olyan értelemben, ahogy gondolom? :$
2013. márc. 18. 12:07
4/11 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. márc. 18. 12:44
5/11 anonim válasza:
Azért azt jól nézd meg előtte, hogy a gépeden a megfelelő DVI-I csatlakozó legyen!
6/11 anonim válasza:
Ne ringassátok már illúzióba szegényt!!!
Ez egy közönséges splitter. UGYANAZT fogod látni mindkét monitoron!
8/11 DaniKacsa :P válasza:
NR.6 Jól mondja, mind a kettő monitoron ugyanazt a képet fogod látni.
9/11 DaniKacsa :P válasza:
És még vissza is szivom amit az elöbb irtam. :)
Sajnos nem lehet kommentet törölni.
10/11 anonim válasza:
Kötve hiszem, hogy abban az elosztóban volna digital-analog konverter. Anélkül pedig csak a DVI analóg jelét tudja kiadni a két D-SUB csatlakozóra. Analóg jel viszont csak egy van a DVI-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!