Hogyan tudom megnézni, hogy milyen rendszerből épül fel az asztali számítógépem, ha nincs benne (meghibásodott) a winchester?
Amíg benne volt, addig a Windows rendszer információkkal egy-két kattintással kikérdezhető volt. :)
De mit tehetek most?
Nem. leírás van, nem bonyolult beüzemelni, csak egy CD, egy CD író kell hozzá és internet elérés.
G.
Hát megpróbálkozom vele. :)
Esetleg adnátok egy letöltő linket, ahol biztosan korrekt, teljes és vírusmentes verziót tudok letölteni?
na én hiába próbálkozom ennek a programnak a letöltésével.
A NOD-om rendre leállítja, mondván, hogy:
"Az ESET NOD32 Antivirus letiltotta a weboldalhoz való hozzáférést. A weboldal szerepel az ártó kódokat tartalmazó weboldalak listáján."
Lehet, hogy mégsem ingyenes ez a cucc?
Na mindegy!
Köszönöm, ezzel tényleg nem volt már gondom.
No meg a NOD-nak sem.)
Korábban is csak én voltam figyelmetlen, amikor a Google-val jártam ezen az oldalon.
Lehet, hogy buta a kérdés, de ...
A laptopomra töltöttem le a programot. Nem tömörítettem ki.
- Csak CD-re lehet kiírni, amit ki kell, vagy mehet pendrivera is?
- Pendriveről is lehetne majd bootoltatni a másik asztali gépet?
CD-re kéne írni, mert az az egyszerűbb...
Pendrive-re csak akkor ha támogatja a róla való bootolást az alaplapod és nem elég csak kiírni, hanem oda egyéb progi is kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!