Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom megnézni, hogy...

Hogyan tudom megnézni, hogy milyen rendszerből épül fel az asztali számítógépem, ha nincs benne (meghibásodott) a winchester?

Figyelt kérdés

Amíg benne volt, addig a Windows rendszer információkkal egy-két kattintással kikérdezhető volt. :)

De mit tehetek most?

#winchester #rendszer információk
2013. márc. 17. 09:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ezzel a programmal nem tudok még nagyobb, visszafordíthatatlan gondot csinálni a géppel,... ha semmi fontos nincs rajta?
2013. márc. 17. 11:56
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem. leírás van, nem bonyolult beüzemelni, csak egy CD, egy CD író kell hozzá és internet elérés.

G.

2013. márc. 17. 12:00
 13/17 A kérdező kommentje:

Hát megpróbálkozom vele. :)

Esetleg adnátok egy letöltő linket, ahol biztosan korrekt, teljes és vírusmentes verziót tudok letölteni?

2013. márc. 17. 12:02
 14/17 A kérdező kommentje:

na én hiába próbálkozom ennek a programnak a letöltésével.

A NOD-om rendre leállítja, mondván, hogy:

"Az ESET NOD32 Antivirus letiltotta a weboldalhoz való hozzáférést. A weboldal szerepel az ártó kódokat tartalmazó weboldalak listáján."

Lehet, hogy mégsem ingyenes ez a cucc?

Na mindegy!

2013. márc. 17. 15:57
 15/17 anonim ***** válasza:

[link]

Ha ezt az oldalt is vírusosnak nézi a vírusirtód elgondolkozhatnál a cseréjén...

G.

2013. márc. 17. 16:23
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ezzel tényleg nem volt már gondom.

No meg a NOD-nak sem.)

Korábban is csak én voltam figyelmetlen, amikor a Google-val jártam ezen az oldalon.

Lehet, hogy buta a kérdés, de ...

A laptopomra töltöttem le a programot. Nem tömörítettem ki.

- Csak CD-re lehet kiírni, amit ki kell, vagy mehet pendrivera is?

- Pendriveről is lehetne majd bootoltatni a másik asztali gépet?

2013. márc. 17. 16:42
 17/17 anonim ***** válasza:

CD-re kéne írni, mert az az egyszerűbb...

Pendrive-re csak akkor ha támogatja a róla való bootolást az alaplapod és nem elég csak kiírni, hanem oda egyéb progi is kell...

[link]

2013. márc. 17. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!