Tönkre mehet az alaplapom?
Figyelt kérdés
Ma 2. alkalommal csinálta azt, hogy bekapcsolásnál elsőre nem adott képet csak resetelésnél. Sok USB van rácsatlakoztatva köztük egy hub is azt kihúztam a reset gomb megnyomása előtt így utána elindult. Eddig nem csinálta ezt, indult a bedugott hubbal is. Ez azt jelzi, hogy az alaplapnak hamarosan vége? Asus alaplapom van.2013. márc. 16. 23:47
1/7 anonim válasza:
Inkább a tápra gyanakodnék.
Milyen konfigod van és mi a tápod pontos típusa?
2/7 A kérdező kommentje:
DDR II 2 GB RAM
160 GB HDD
3 GHz-es Intel Celeron processzor
256 MB-os videókártya
Nem rég kipróbáltam úgy hogy kihúztam a hubot és akkor is ezt csinálta. A ventilátorok pörögnek, de a hardverek nem indulnak el csak ha benyomom a reset gombot. Ez mitől lehet? Nem rég próbáltam az integrált videókártyát bekapcsolni a BIOSban, persze nem sikerült. Esetleg ott állíthattam el vmit?
2013. márc. 17. 00:34
3/7 A kérdező kommentje:
Ez kimaradt:
350 Wattos táp
2013. márc. 17. 00:34
4/7 anonim válasza:
"350 Wattos táp"
Ezzel nem megyek semmire.
Létezik jó minőségű 350W-os táp,aminek röhögve el kéne bírnia ezt a gépet,és létezik gagyi 350W,450W,500W.... táp,ami simán kifullad egy ilyen gép alatt is.
Pontos típus kéne.
5/7 A kérdező kommentje:
FSP GROUP BY INK.
FORTRON/SOURCIE
2013. márc. 17. 01:11
6/7 A kérdező kommentje:
Am. a tápot már 1,5 éve használom, eddig nem volt vele gond
2013. márc. 17. 01:20
7/7 anonim válasza:
Akkor már épp itt az ideje, hogy tönkremenjen! :) Az alaplapi kondenzátorokra is vessél egy pillantást, hátha púpos valamelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!