Miért nem nyomtat a nyomtatóm?
Figyelt kérdés
Vasárnap nyomtattam utoljára a Canon MP540 típusó nyomtatómmal(multifunkcionális készülék).Ma délután nyomtatni akarok vele és semmi,vagyis elkezd nyomtatni,nem ír ki semmi hibaüzenetet,de üres lap jön ki.Megnéztem a súgót és azt írta h végezzek fúvókatisztítást,elvégzi és kinyomtatja a tesztoldalt ami szintén festék nélküli üres lap.Az összes szín tele van,2 hete cseréltem,kivéve a színes fekete az úgy 1/4 részig van.Mit csináljak vele,h jó legyen?
előre is köszi a válaszokat
2009. szept. 15. 17:40
1/1 anonim válasza:
Lehet, h kontakt hiba van, próbáld meg az összes patront kivenni, lefújogatni, majd visszarakni...esetleg a kábeleket is nézd meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!