Flashelt Xbox 360-at össze tudom húzni a Laptopommal?
Új Xbox tulaj vagyok, így nem nagyon vágom még a témát.
Nemrégiben szert tettem egy "kisebb gépre" (régi phat xenon-osra). A legújabb flash (lt 3.0) és legújabb dash van most rajta.
Játszani eljátszogatok rajta, nincs probléma. De most arra gondoltam ezzel néznék filmeket is a hdtvmen. A probléma csak az, hogy ha pendrive-ra felmásolok egy 720p minőségű filmet az mkv fájlformátumú lesz. Ezt sajna a mezei beépített lejátszó nem indítja el. (A sima avi-kat igen, akadásmentesen, szépen.)
A kérdésem az lenne, hogy van-e rá mód hogy a Windows Media Centerrel, esetleg más programmal játsszak le mkv formátumú filmeket? Lehetőleg anélkül, hogy szétcseszném a gépet.
Netre még véletlenül sem mentem fel vele. Azt mondták azt egy ilyen régi tipusú (Xenon) géppel messziről kerüljem el.
Köszi a segítséget előre is.
Eddig eljutottam én is. De mikor a csatlakozást ellenőrzi, az internetre is fel akar menni.
És ettől tartok én igazán. Méghozzá azért, mert félek ez hazavágja az egész gépet úgy, mint ha live-ozni akarnék a flashelt géppel.
Kell-e tartanom ettől?
Adtam két zöld kezet is, mert legalább válaszoltál.
Még annyit meg tudnál mondani, hogy a flash-t így törölhetik-e a gépemről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!