Erre a gépre elég ez a táp? Chieftec 400W iARENA CTGPA400S8 tápegység
AMD A4 5300 processzor
Asrock FM2A55M-DGS alaplap
Sapphire 6570 2GB DDR3 11191-02-20G videókártya
Corsair XMS3 4GB DDR3 1600MHz CMX4GX3M1A1600C11 memória
"Kedves Lakatos Csipa csak hogy tisztában légy a specifikációjával az EuP ready funkció csak azon tápokba vannak beépítve, amely tápegység megfelel a 80 plus hatékonysági előírásoknak, ami 80 és 86 százalék közötti hatékonyságot ígér 20- és 100 százalék közötti terhelésnél, és energiatakarékos megoldás 1 watt alatti készenléti áramfelvétellel.
Pl.
Enermax NAXN 80+ 450W
Chieftec 400W 80+ iARENA CTGPA400S8"
Egyrészről a hatásfok még mindig nem egyenesen arányos a minőséggel, a 80+-nak vannak szintje, nem csak 80 és 86% között húzódva, és azt ne mond már ,hogy EuP csak két tápba van. Kegyetlen buta vagy.
"és azt ne mond már ,hogy EuP csak két tápba van."
Ezt én néztem el, az a kettő csak példa volt, így már annyira nem fájó az írásod, bár kíváncsi vagyok vajon miért is 1 órával később írtad ezt le mint valóban szó volt róla.
Lassan ment a "guglizás" picuri?
Lakatos tényleg roma vagy? A melletted álló barátaid is ?
Nyugodtan vállald (vállalhatjátok) a származásod, az nem szégyen.
"többen bátran egy ellen"
Nem azért, de kiosztottalak Én már máshol egyedül is, ahogy baromságot írtál.
De ha már ennyire véded ezt a tápot (gondolom neked is ilyen van), nézz már be a PH tápos topikba, hogy mennyire lelkesednek érte. Főleg mikor egy-két ezressel többért Chieftec CTG meg FSP Hexa van, amik nem ilyen határ eset tápok, hanem tényleg megbízható belűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!