Erre a gépre elég ez a táp? Chieftec 400W iARENA CTGPA400S8 tápegység
AMD A4 5300 processzor
Asrock FM2A55M-DGS alaplap
Sapphire 6570 2GB DDR3 11191-02-20G videókártya
Corsair XMS3 4GB DDR3 1600MHz CMX4GX3M1A1600C11 memória
iArena nem ajánlott táp! Hiába okoskodik (itt is) a 35%-os válaszoló...
Nem egy Codegen szintű szutyok az igaz, de attól még nem ajánlott! Kicsivel többért ott a CTG, vagy az FSP Hexa.
Én nem azt mondtam, hogy veszélyes, se azt, hogy nem bírná a gépet, viszont amennyiért adják, annyiért nem éri meg.
Ha tényleg egy nagyon olcsó táp kell, akkor egy 350w-os FSP beles jobb választás, pl, egy FSP 350 APN 80+, vagy az előbb említett Gigabyte.
Akkor tudnátok nekem segiteni egy gépet össze állítani
egy AMD a4 5300 procisat meg egy g2020 as procisat csak alaplap meg táp 40rugónál nincs több rá
"Nos kedves Lákátos, ha te annyira raj vagy"
Raj? Ez már nekem kínos.
"akkor légy oly szíves és magyarázd el, hogy miért is nem jó a minősége a Chieftec 400W iARENA CTGPA400S8 tápegységnek?"
Köszönjük, tudtam ezt fogod írni, mivel te NEM tudsz magad mellett épp kézláb indokot hozni. Kicsit gáz, nem? Amúgy az S8 verzióra ugyanúgy igaz minden mint a "simára", de ha rosszul tudom légyszíves magyarázd már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!