Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek melyik monitort...

Szerintetek melyik monitort válasszam? 24" Benq, vagy a 23" IPS LG?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

1000 HUF és 1" a különbség és persze, az LG IPS, a Benq pedig TN paneles. Elnézvén néhány IPS és TN összehasonlító videót, tényleg élethűbbek a színek az IPS -nél, mint a TN -nél (bár nem tudom, hogy eme fent található Benq -val összehasonlítva mekkora különbséget lehet észlelni), s számomra megfelelne az a 23" is, viszont hatalmas negatívumnak vélem a 14ms -os válaszidőt! :( Game -re is kellene, tehát fontos lenne, ha az 5ms meglenne! :(

Valami olyasmit hallottam, hogy máshogy számolódik az a válaszidő, mint a TN paneleknél.

Mindent összevetve, game -re melyiket választanátok?

2013. márc. 15. 00:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ahogyan olvasom, annál a terméknél különösen gyenge a válaszidő. Tehát az általam linkelt LG van olyan jó, mint a te Samsungod a válaszidő szempontjából? (mert a 14ms ellenére nagyon pozitív véleménnyel vannak a válaszidőről) Mert, ha igen, vagy jobb, akkor az remek, mert a gameplay szerint nekem megfelelne a Samsung -os sebesség.:)

Amikor érzékelsz elmosódást, akkor milyen elmosódást érzékelsz? S milyen gyakran? Milyen game-nél és hogyan?

2013. márc. 16. 20:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Annak az LG-nek elvileg jobbnak kell lennie ilyen szempontból. PH-s tesztben sem szidták le ezért, míg az enyémet igen.

Én nagyon ritkán játszom, szóval ne rám építs. Hát ha külön arra figyelek akkor látni az utánhúzást, de amúgy meg lehet szokni még ezt is, nálam egy idő után már fel sem tűnt játéknál sem.

Több az előnye még így is a TN-es után.

Az én monitorom a prémium panelesek közül az egyszerűbbek között van, de már ez után sem kellene többet TN.

2013. márc. 16. 20:08
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!:)
2013. márc. 16. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!