Egy Gamer gépnél ezek mennyire számítanak?
Szép napot!
Kíváncsi lennék, hogy az alábbiak közül mennyire fontos, hogy milyen erős, milyen fajta, mire kell figyelni.
-A ramnál a Hertz jezés mennyire fontos?
-A Winchesternél mire kell figyelni, mennyire fontos?
A célom, hogy a BF3 Full HD-n fusson. Shappire HD 7950, Intel Core i5-3570K 3400MHz 6MB,Corsair 8GB DDR3 1600MHz Vengeance
-Szóval a ram csak 1600MHz, ez nem gáz?
-A Winchester befolyásolja az FPS-em?(Sajnos nem tudom megmondani milyen van benne. Egy SSD miben és mennyit számítana?)
-Az intelprocit az eredeti hűtéssel felhúzhatom 3.75-re?
-A Bónuszkérdésem pedig, hogy miben különbözik a Sapphire HD7950 3GB GDDR5 FLEX OC with Boost és a sima Sapphire HD7950 3GB GDDR5 vidikari.
Köszi mindent!
- Játékoknál semmi különbség nincs 1333 mhz és 2400 mhz között, kivéve APU-nál.
- A winyó csak a betöltési sebességet befolyásolja, az FPS-t nem.
- Gyári hűtővel nem húzogatnék sehova
- Jobb hűtés, esetleg órajelek, csatlakozók.. flex javára
(azt vedd amelyik olcsóbb)
BF3 vígan fog menni FullHD ultrán. Szvsz jobban járnál FX-8320al és egy HD7970-el.
Gép többi része?
Egyébként mennyire gáz, ha csak 32mb-osa a cache
?
Köszi a választ. AMD-t már akkor sem rakok a gépembe játékra, ha ingyen oda adják.
Egyelőre ennyit veszek meg, aztán a többit szépen lassan hozza a sors :D
Kedves utolsó! Már jártam meg vele nem egyszer, nem kétszer. 3 Különböző procit próbáltam tőlük, abból kettő abban az időben M.O.-on belül a legdrágábbak közé tartoztak, igaz nem ma volt, de egyáltalán nem voltam vele megelégedve..
Még egy kérdésem lenne. A prociban lévő integrált VGA működni fogy a 7950 mellett, vagy csak pihenni fog? Ha igen, akkor van értelme mellette bekapcsolni ezt a funkciót? (már ha lehetséges)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!