Hány FPS-em lesz a Crysis 3-ban?
Most rendeltem meg. De tudni akarom hogy milyen grafikai beállításokon, és hány FPS-el fog futni.
Intel i5 3470
G.Skill Ares 2x4GB 1600MHz
ASUS HD7870
Corsair CX500W
fullhd-n ultrán 41,239 fps-el...
Ha már megrendelted akkor majd kipróbálod. Nézhetsz teszteket is. De fullhd high beállításokkal biztos szépen fog futni.
Milyen felbontáson? Amúgy biztos vagyok benne, hogy vannak ilyen jellegű tesztek a világhálón csak rá kéne keresni...
Saját tapasztalat:
Nekem egy HD7850 2GB-os karim van 900MHz-es GPU órajelen (860 helyett szóval nem nagy tuning) és egy 4GHz-en üzemelő FX-6300 hajtja, ami a játék alatt 55-70% között dolgozik! 8GB RAM van mellé nekem is, de a játék alatt kevesebb, mint 4GB fogy el összesen (ez ma még jellemző a legtöbb játéknál).
1680x1050 felbontáson nyomtam Very High textúrákkal, High beállításon és SMAA 2TX szűréssel. A játék elején benchmarkoltam a Fraps-szal és átlag 40 fps jött ki (minimum 27 fps). Ha a grafikai beállításokat is mind Very High-ra emeltem, akkor az átlag teljesítmény csupán 27 fps volt (minimum 18). A minimum fps mindig az a rész, amikor a játék legelején Psycho átadja a pisztolyt nekünk, az a rész eléggé ledobja az fps-t.
A 7870 ennél kb 20%-kal erősebb azaz mondjuk a 15%-kal magasabb 1920x1080 felbontáson alig nyújt gyorsabb teljesítményt, mint az enyém 1680x1050-ben. A Single Player esetén talán megkockáztathatod a Very High beállításokat SMAA 2TX szűréssel. Multiban sima High-on már szépen fog menni (nálam a multi rész 60 fps körül mozog High beállítással).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!