Szerintetek mi kéne még a gépembe hogy minden játék elmenjen rajta rendesen ultrán?
alap: ASUS P8H77-M PRO
videókártya:Sapphire Radeon HD7850 OC 2GB 256bit
RAM: Kingston HyperX 8GB (2x4)
processzor:Intel Core i5-3570 3.4 GHz
Merevlemez: western digital 1TB 7200rpm SATA-600
táp: Chieftec A-80 CTG-550-80P 550W
SSD: Samsung 128GB 2,5" SATA3 840 Series
Szerintem ez így rendben van. A videokártya nagyon jó, a ram is szerintem bőven elég, a processzor az amiből talán egy i7-es kellene csak így fejből hirtelen most nem tudom hogy az alaplap vinné-e, de így eddig rendben van.
Az SSD-n csak az operációs rendszer legyen, és a hozzá tartozó programok, ezzel az apró praktikával még el lehet érni hogy annyira ne csökkenjen a teljesítménye. meg még érdemes megnézni a videokártya hűtését, milyen mert sok olyan van ami alapjáraton tehát a gyári nem a legjobb ezekre. Én nekem is vvolt gyári videokártya hűtésem jó volt, csak vettem mellé egy olyat aminek a sebességét szabályozni lehetett és azért az jó volt főleg nyáron a tetőtérbe azért kellett rá tolnom egy kis kakaót, mert a gyári nem bírta volna adni azt a hűtést amit kellett volna, télen meg ilyen 20-22 fokos szobába felesleges szinte az erős ventilátor, akkor kicsit lejjebb is veszem időnként. Ezt nem feltétlen fontos lecserélni csak azért nem árt erre is figyelni hogy a hűtés rendbe legyen, mert az is nagyon sokat számít.
I7 7850 mellé o.o? Amellé az i5 3570 mellé egy 7950 is bőven jó lenne, vagy egy 7970 is talán.
Baromság az i7, inkább erősebb videó kártya bár azért a játékok 90%-val nem hiszem, hogy a hd7850nek gondot okozna. Pénztől függően ha a mostani játék teljesítménnyel nem vagy megelégedve azon egy erősebb vga tud csak segíteni.
A vga hűtésekkel kapcsolatban pedig annyit, hogy persze vannak jobb utángyártott hűtők, de azokat annyiért adják, hogy ha azt a pénzt beletolod rögtön vga vásárlásba egy szinttel erősebbet kapsz... valamint már így is nagyjából elmondható (tisztelet a kivételnek, de hát utána kell nézni), hogy a legtöbb gyártó hűtői hatékonyak és max 80-100%-on van igazi hangjuk (van aminek még ott se), illetve vannak eleve speciálisabb hűtések (asus DCU II/sapphire vapor-x stb) amik direkt még brutálisabbak.
No de a lényeg, ha ez nem elég erősebb vga, ahova kevés az i5 3570 (olyan ma nagyon nincs...) ott a hd7850 már rég nem rúg labdába (ami úgy szint nem létezik).
vga kéne.
nem gyenge a mostani, de ultrára nem jó.
egy 7950 jó választás lenne, ha ezt eladnád.
"
Szerintem ez így rendben van. A videokártya nagyon jó, a ram is szerintem bőven elég, a processzor az amiből talán egy i7-es kellene csak így fejből hirtelen most nem tudom hogy az alaplap vinné-e, de így eddig rendben van.
"
Marhaság a köbön.
Játékhoz még a kérdező i5-je is majdhogynem túlzás,hova kéne i7?
i7 komoly munkákra van,nem pár hülye videojátékhoz.
Persze 3-4 VGA-s rendszerekhez elkellhet egy i7 is,de itt messze nem erről van szó.
Itt a VGA az,ami gátat szab az ultrának.
Tegyél mellé esetleg még 1 HD7850 2GB-t.
A tápod bírja,a procid röhögve kihajtja,az alaplap is támogatja.
Igaz csak x4 módban,de szerintem az se lenne nagy hátrány.
Javítson ki valaki ha tévedek.
Vagy add el,és vegyél HD7950-t.
Bár a Crysis 3-hoz HD7970 is mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!