Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért kapcsol be ennyire...

Miért kapcsol be ennyire lassan a gép?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám,hogy a konfig-hoz képest lassan áll fel a rendszer (4gb ram 4magos 3.2ghz cpu 1gb ddr5 vga)

Nem rég összeültünk a haverokkal 1x-re nyomtuk be a gépet és az enyém állt fel a leg lassabban pedig az én gépem jóval erősebb mint az övék.

2013. márc. 13. 21:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Csak hogy a rendszer bootolásban nem igazán számít a processzor,és a ramok.Hanem a HDD számít,mivel arról bootol be az egész rendszered.Így hát neked gyenge a HDD-d,bár nem tudom neked mi a lassú.

Nekem a gomb lenyomástól számított 1 perc a teljes rendszer felállás.SSD-vel a 60 másodpercet oszd el kettővel. :)

A válasz: Lassú olvasási sebessége van a winchesterednek.

2013. márc. 13. 21:52
 2/11 A kérdező kommentje:
2013. márc. 13. 21:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Ez a hdd van a gépben.
2013. márc. 13. 21:57
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem oszt nem szoroz,a HDD-k lassúk.Bár van egy két példány ami elég gyors.

A válasz : ugyanaz mint az előző HSZ-emben :D

2013. márc. 13. 21:58
 5/11 A kérdező kommentje:
Szval "gyenge" a HDD-m. értem köszi (:
2013. márc. 13. 21:59
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
De nem csak a tiéd,minden 7200 rpm-es HDD gyenge :D Ez ilyen,jönnek az SSD-k ,amik viszont eszméletlen gyorsak.
2013. márc. 13. 22:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Milyen operációs rendszert használsz?Normálisan fel van e telepítve a gépedre minden?Pontosan mennyi idő kell ahhoz hogy felálljon a rendszer?Csináltál e külön partíciót a rendszernek?Mennyi program indul el automatikusan a rendszerrel?És a többi és a többi,azért ez nem annyira egyszerű hogy azt mondjuk "szar a HDD"
2013. márc. 13. 22:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Persze a HDD is nagyon sokat nyom a latba, de nem csak az a fontos.

Nekem spec egy sima green vinyóról (ami ugye még 7200-as sincs meg) tölt be a Win8 kevesebb, mint 30 másodperc alatt.

Lényeges az is, hogy mennyi minden van feltéve, mennyire van teleszemetelve a rendszer és bizony a proci gyorsasága sem mindegy.

2013. márc. 13. 23:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Illetve pontosítok, amióta kilőttem a hibrid bootot azóta már 40-45 másodperc is kell neki néha.
2013. márc. 13. 23:16
 10/11 A kérdező kommentje:
w7 64 bit,rendesen fel van téve,van külőn partició,Nincs telepakolva nagyon a gép kb 120gb szabad hely van még,a gomb megnyomásátol számitva kb 2perc,ha nem több..
2013. márc. 14. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!