Miért kapcsol be ennyire lassan a gép?
Az lenne a problémám,hogy a konfig-hoz képest lassan áll fel a rendszer (4gb ram 4magos 3.2ghz cpu 1gb ddr5 vga)
Nem rég összeültünk a haverokkal 1x-re nyomtuk be a gépet és az enyém állt fel a leg lassabban pedig az én gépem jóval erősebb mint az övék.
Csak hogy a rendszer bootolásban nem igazán számít a processzor,és a ramok.Hanem a HDD számít,mivel arról bootol be az egész rendszered.Így hát neked gyenge a HDD-d,bár nem tudom neked mi a lassú.
Nekem a gomb lenyomástól számított 1 perc a teljes rendszer felállás.SSD-vel a 60 másodpercet oszd el kettővel. :)
A válasz: Lassú olvasási sebessége van a winchesterednek.
Nem oszt nem szoroz,a HDD-k lassúk.Bár van egy két példány ami elég gyors.
A válasz : ugyanaz mint az előző HSZ-emben :D
Persze a HDD is nagyon sokat nyom a latba, de nem csak az a fontos.
Nekem spec egy sima green vinyóról (ami ugye még 7200-as sincs meg) tölt be a Win8 kevesebb, mint 30 másodperc alatt.
Lényeges az is, hogy mennyi minden van feltéve, mennyire van teleszemetelve a rendszer és bizony a proci gyorsasága sem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!