DirectX11-es kártyák. Lázba hoz benneteket az új technika?
Figyelt kérdés
Én személy szerint örülök hogy a mostani 10.1-es kártyák ára csökkeni fog.Tudtommal képes az is a directx11, csak lassabban.2009. szept. 14. 18:39
2/12 A kérdező kommentje:
Nagy hiba
2009. szept. 14. 19:11
3/12 anonim válasza:
múltév karácsonykor vettem ati 4870et egy gigásat, hát... ha 10 játék kijött végül dx10re... ami jónak nevezhető... szal nem érte meg, ez a dx10 nagy szopás volt, de kíváncsian várom h mi lesz a dx 11 sorsa, egy jobb oprendszerrel összetéve(win7)
4/12 A kérdező kommentje:
Szerintem a mostani konzolok miatt nem lesz annyira durva adx11
2009. szept. 14. 19:52
5/12 anonim válasza:
Nem lesz egy nagy durranás. Inkább a fejlesztők fognak ennek örülni, mert könnyebb lesz játékot készíteni.
6/12 anonim válasza:
Persze, mindig lázba hoznak az új cuccok, például nagyon érdekel hogy a Nvidia G300-as szériája hogy fog teljesíteni. Hogy a mostani kártyák ára csökkenni fog-e, azt nem tudom, de nem is nagyon érint, mert még a nyár elején vettem egy egész jó gépet, tehát az elkövetkező 2-3 évben nem fogok gépre költeni (nem is nagyon lenne mit költeni...) :D
7/12 A kérdező kommentje:
Remélem belehúz az nvidia,mert nagyon jó lenne az ár/teljesítmény aránynak egy vérre menő harc.
2009. szept. 14. 20:04
8/12 anonim válasza:
Én már tűkön ülök egy ideje, mivel most jött össze a pénzem, hogy lecseréljem a 7 éves gépemet, de már nem akarok a HD4xxx sorozatból venni. Várom a HD5xxx sorozatot, sajnos a HD5870/5850 sajnos túl drága lesz nekem, de egy középkategóriás kártyát biztos venni fogok. Hogy mennyire lesz lassab egy 10.1-es kártya DirectX 11-es játék alatt, azt majd akkor tudjuk meg, ha megjelennek az első DX11 játékok, de erős a gyanúm, hogy sok új játék csak diavetítés lesz régebbi hardverrel.
NVidia szvsz nem fog belehúzni, velük nem is számolok.
9/12 anonim válasza:
Sztem nem lesz nagy duranás de ha az ati 5xxx széria teljesítményeit maradéktalanul megfogja enni (mint a crysis gtx 295 max grafon 25 fps-el)akkor igen fájni fog a fejük az alig egy éves gtx 295 tulajoknak a feje (mivel 120 e ft most egy ilyen kari)
10/12 anonim válasza:
Bocsi a két fejért mert megnéztem a mostani árakat és vizuálisan elkoncentráltam... (ezért let kétszer említve a gtx295 tulajok neve :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!