Helyre hozható ez a kis hiba a ram-on?
Van egy ddr2 es 1 gb-os ramom. Sajnos amikor belerakom a gépbe, nem tölti be a windowst. Nem értettem hogy miért. 2 gb mellé akarta volna belerakni még1 et. Megnéztem jobban a ramot, és egy kis ellenállás vagy nem tudom mi, mint ha le lenne törve. [link]
A képen bejelöltem hogy a ramon hol van letörve az a kis dolog. Ezt meg letudják csinálni a szervízbe? Egy ezrest megérne nekem. Válaszaitokat előre is köszönöm=)
Nem biztos, hogy a tiéden is volt ott alkatrész...,attól mert a helye megvan.
Amúgy szervízben nem javítanak ilyesmit, ez SMT gyártástechnológiai kérdés....
Merre laksz?
Én felforrasztom rá azt az alkatrészt, amit szeretnél egy ezresért, simán :) (amúgy szerintem kondi volt ott, ha volt...)
hehe debrecen közeli vagyok :D
Amúgy az U valószínáleg integrált áramkör, amit esélytelen, hogy pótolni lehessen, mivel nem tudni mi volt ott, a C jelzés pedig kondira utal, azt már inkább.
Leégni nem tudott róla, több mint 450Celsius fok az olvadáspontja az ólommentes forraszpasztának... Nem hiszem, hogy ilyen magas hőn játszottál vele :D
Inkább a RAm-ok főttek meg rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!