Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jó Gamer PC? Többi lent.

Jó Gamer PC? Többi lent.

Figyelt kérdés

PROCESSZOR » LGA-1155

» INTEL Core i5-2380P 3.10GHz 1155 BOX (44037FT)

SZOFTVER

» MICROSOFT Windows 7 Home Premium 64-bit HUN (OEM) operációs rendszer (25008)FT

ALAPLAP » LGA-1155 » ASROCK

» ASROCK B75M-ITX (17530)

VIDEÓKÁRTYA » NVIDIA » GIGABYTE

» GIGABYTE GV-N65TOC-1GI GTX650Ti 1GB GDDR5 PCIE (29150FT)

MEMÓRIA » DDR3 » 4GB » GEIL

» GEIL 4GB Black Dragon DDR3 1333MHz CL9 GD34GB1333C9SC (2x 9309) FT

Valaki léccives linkeljen iPON.hu-ról egy ezekhez való tápot és ahoz való kábelt kösz!

HÁZ » CORSAIR

» CORSAIR Obsidian Series 800D CC800DW (66568FT LOL)

HŰTŐ » VÍZHŰTÉS » CORSAIR

» CORSAIR Hydro Series H100i (31699)

MEREVLEMEZ » BELSŐ » SATA3 » WD

» WD 1.5TB Caviar Green 5400rpm 64MB SATA3 WD15EZRX (23856)

OPTIKAI MEGHAJTÓK » DVD ÍRÓ » BELSŐ » SATA » ASUS

» ASUS DRW-24B5ST Fekete BULK (5232 FT)

HANGKÁRTYA » ASUS

» ASUS ROG Xonar Phoebus ( 48062FT ) (ez csak kva hangkártya ki tud olcsóbbat de azért jót ? ... )

Nem vagyok abba biztos,hogy jó az alaplaphoz a videókari,de mind egy várom a válaszokat és a hiányzó vagy rossz alkatrészek helyettesítését! Köszönöm a segítséget!

2013. márc. 11. 17:56
1 2 3
 21/28 BM-Striker ***** válasza:

Mert pl a XP mode csak pro-ban van,mappákat nem lehet átirányítani,nincs group policy.

És nem ajánlok olyan OS-t amit én saját magam nem lennék hajlandó megvenni.

2013. márc. 11. 21:30
 22/28 anonim ***** válasza:

Amiket felsoroltál arra az otthoni felhasználók kis részének van csak szüksége, a gamerek közül meg kb senkinek.

És nem kicsivel drágább egy Pro mint egy sima (már ha eredetiről van szó) szóval én is maradnék egy sima W8-nál, vagy ha az végképp nem tetszik akkor W7 Home Premium SP1.

Természetesen 64 bites.

2013. márc. 11. 21:34
 23/28 Lakatos Csipa ***** válasza:

"Mert pl a XP mode csak pro-ban van"

Erre nincs elég jobb ingyenes program ugye?

"mappákat nem lehet átirányítani,nincs group policy."

Hányszor lesz szüksége ezekre?

2013. márc. 11. 21:34
 24/28 BM-Striker ***** válasza:

Nekem elég sokszor volt és nem lehet tudni, hogy egy idegennek mire nincs szüksége, és az XP mode képes anélkül elindítani egy alkalmazást, hogy külön el kéne indítani a virtuális gépet,amit se a qemu, se a Virualbox nem tud.

És egy közel fél milliós gépnél nem, fogok direkt az OS-en spórolni.

Ha neked nem kell a pro ne vegyél, én kihasználom, azt, hogy a kérdező kihasználja-e,azt egyikőnk se tudja.

2013. márc. 11. 21:45
 25/28 Lakatos Csipa ***** válasza:

"hogy a kérdező kihasználja-e,azt egyikőnk se tudja."

Mégis szemrebbenés nélkül ajánlottad neki, de a kérdésben mutatottakból a kérdező az a fajta akinek ha elfut a krízís 3 ultramegagiga grafon akkor tökéletesen boldog.

2013. márc. 11. 21:50
 26/28 BM-Striker ***** válasza:
Ha nem tudom, akkor nem ajánlom a rosszabbat.
2013. márc. 11. 21:59
 27/28 Lakatos Csipa ***** válasza:
Szerinte én se ajánlottam a "rosszabbat"(az idéző jel azért van, mivel még mindig elenyésző aki valós hasznot lát a pro verzióból), kérdeztem miért nem jó a Home Premium ha nem tévedek.
2013. márc. 11. 22:01
 28/28 BM-Striker ***** válasza:

Nem tudom, milyen a Home Pemium-ot használni, mert az én gépeimen csak Pro volt.

Azokban az esetekben, amikor más gépét kellett szerelni akkor nagyon gyakran beleütköztem a gyengébb kiadások korlátaiba.

És én nem ajánlok olyan OS-t másnak se, amivel nem vagyok megelégedve.

Az én véleményem szerint Pro-t érdemes venni, de az a vita parttalan, és és részemről befejezem.

(A kérdést a továbbiakban nem figyelem, mivel a kérdező már megkapta a választ.)

2013. márc. 11. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!