Jó Gamer PC? Többi lent.
PROCESSZOR » LGA-1155
» INTEL Core i5-2380P 3.10GHz 1155 BOX (44037FT)
SZOFTVER
» MICROSOFT Windows 7 Home Premium 64-bit HUN (OEM) operációs rendszer (25008)FT
ALAPLAP » LGA-1155 » ASROCK
» ASROCK B75M-ITX (17530)
VIDEÓKÁRTYA » NVIDIA » GIGABYTE
» GIGABYTE GV-N65TOC-1GI GTX650Ti 1GB GDDR5 PCIE (29150FT)
MEMÓRIA » DDR3 » 4GB » GEIL
» GEIL 4GB Black Dragon DDR3 1333MHz CL9 GD34GB1333C9SC (2x 9309) FT
Valaki léccives linkeljen iPON.hu-ról egy ezekhez való tápot és ahoz való kábelt kösz!
HÁZ » CORSAIR
» CORSAIR Obsidian Series 800D CC800DW (66568FT LOL)
HŰTŐ » VÍZHŰTÉS » CORSAIR
» CORSAIR Hydro Series H100i (31699)
MEREVLEMEZ » BELSŐ » SATA3 » WD
» WD 1.5TB Caviar Green 5400rpm 64MB SATA3 WD15EZRX (23856)
OPTIKAI MEGHAJTÓK » DVD ÍRÓ » BELSŐ » SATA » ASUS
» ASUS DRW-24B5ST Fekete BULK (5232 FT)
HANGKÁRTYA » ASUS
» ASUS ROG Xonar Phoebus ( 48062FT ) (ez csak kva hangkártya ki tud olcsóbbat de azért jót ? ... )
Nem vagyok abba biztos,hogy jó az alaplaphoz a videókari,de mind egy várom a válaszokat és a hiányzó vagy rossz alkatrészek helyettesítését! Köszönöm a segítséget!
Mert pl a XP mode csak pro-ban van,mappákat nem lehet átirányítani,nincs group policy.
És nem ajánlok olyan OS-t amit én saját magam nem lennék hajlandó megvenni.
Amiket felsoroltál arra az otthoni felhasználók kis részének van csak szüksége, a gamerek közül meg kb senkinek.
És nem kicsivel drágább egy Pro mint egy sima (már ha eredetiről van szó) szóval én is maradnék egy sima W8-nál, vagy ha az végképp nem tetszik akkor W7 Home Premium SP1.
Természetesen 64 bites.
"Mert pl a XP mode csak pro-ban van"
Erre nincs elég jobb ingyenes program ugye?
"mappákat nem lehet átirányítani,nincs group policy."
Hányszor lesz szüksége ezekre?
Nekem elég sokszor volt és nem lehet tudni, hogy egy idegennek mire nincs szüksége, és az XP mode képes anélkül elindítani egy alkalmazást, hogy külön el kéne indítani a virtuális gépet,amit se a qemu, se a Virualbox nem tud.
És egy közel fél milliós gépnél nem, fogok direkt az OS-en spórolni.
Ha neked nem kell a pro ne vegyél, én kihasználom, azt, hogy a kérdező kihasználja-e,azt egyikőnk se tudja.
"hogy a kérdező kihasználja-e,azt egyikőnk se tudja."
Mégis szemrebbenés nélkül ajánlottad neki, de a kérdésben mutatottakból a kérdező az a fajta akinek ha elfut a krízís 3 ultramegagiga grafon akkor tökéletesen boldog.
Nem tudom, milyen a Home Pemium-ot használni, mert az én gépeimen csak Pro volt.
Azokban az esetekben, amikor más gépét kellett szerelni akkor nagyon gyakran beleütköztem a gyengébb kiadások korlátaiba.
És én nem ajánlok olyan OS-t másnak se, amivel nem vagyok megelégedve.
Az én véleményem szerint Pro-t érdemes venni, de az a vita parttalan, és és részemről befejezem.
(A kérdést a továbbiakban nem figyelem, mivel a kérdező már megkapta a választ.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!