Asztali gamer PC, segít valaki?
egy kb 140.000Ft-os összerakott gépbe hány wattos tápegység kellene,hogy minden jól menjen?
2,ilyen árkategóriában az FM2 vagy az AM3+ javasolt?
Nos ha figyelmesen megnézted volna a linkeket akkor láttad volna, hogy a Battlefield 3 Multiplayert is linkeltem ahol igazán a töbmagos proci a nyerő. Itt a 750k elverte a G860-at de elég viccesen. Szóval ha mindent egybeveszünk az árat a fogyasztást és az erőfölényt amivel rendelkezik a 750k a Battlefield 3 Multiplayernél, akkor egyértelműen jobb vétel a G860, szerintem.
Jó akkor most nézzünk valami igazán új izzasztó játékot:
Nézd meg hol van az i3-3220, a G860 valahol jóval az alatt lenne...
A 750K meg az A10-5500 és 5800K között. És még ott a tuning, ami Intelnél kilőve.
"akkor láttad volna, hogy a Battlefield 3 Multiplayert is linkeltem ahol igazán a töbmagos proci a nyerő."
Multi teszt? Érdekes, de amíg nincsenek külön leírva a körülmények addig nem releváns, mert multiban nehéz ugyan azt a körülményt megteremteni, meg amúgy is érdekelne mennyi játékossal melyik pálya melyik részén, mert adott pályán is lehet más-más helyszín az egyik félnek megterhelőbb.
"Az igazán új izzasztó játék a Battlefield 3 Multiplayernél (Ultra beállításon) látszik meg"
A BF3 mióta új?
" nem olyan teszteknél ahol találgatunk, hogy valahol ott lehet a helye a G860 procinak a crysis 3-ban közepes minőségű beállítások alatt. "
Pedig az a teszt is megállja a helyét, jobban is mint a te multis linked. Még a G860-at meg is feleltetjük az i3 3220-nak(amit persze közel se ér utol), akkor is az A10-5800K messze elverni, és a 750K-t nem nehéz 3,8Ghz-n járatni.
# 23
Te vagy vicces, ahogy izmozol itt már mióta egy 2 magos proci mellett. Meg a BF3-on kívül mást nem is olvasunk tőled.
Én nem találgatok, ez így van.
G860: 2 mag, 3GHz
i3-3220: 2 mag + HT, 3,3GHz
Azért van kölünbség, szóval jócskán alatta lenne a G860, ehhez nem kell nagy ész hogy belásd.
A 750K-t meg ugyancsak szépen be lehet lőni hol lenne, mert csak órajelben különbözik a tesztben lévő A10-től, azt meg rá is lehet könnyen tolni mivel szorzózár-mentes.
Igen kedves 62%-ban hasznos válaszokat adó, viccesnek tartom a hozzászólásodat. Azért hasonlítom a BF3-hoz mer nem régi játék és egyike azoknak a játékoknak, ahol a többmagos processzor élvez előnyt. Mert azok a játékok (ami persze a többséget élvezi) amelyeknek a 2 szálon futó proci bőven megfelel, ott igencsak elhúznak az intelek az AMD-től. Szóval nem kell nagy ész hogy belásd. A 750K-t meg ugyancsak szépen be lehet lőni hol lenne, a helye? Ugyan, szerinted hova? Csak nem az AMD FX-8320 és az i3 3220-as közé kéne? Mert eléggé vicces lenne.
Leírtam hogy hova, a tesztben lévő két Trinity közé, észlény.
És hiába linkeltem azóta már egy még újabb és gépterhelőbb játékot, Te akkor is csak BF3 BF3 BF3 BF3...
Befejeztem.
" Ugyan, szerinted hova?"
Már az fájó, hogy nem tudod a táblázatba hova illene...
"ott igencsak elhúznak az intelek az AMD-től"
A PH!-s tesztekben felső kategóriás VGA-kal is tesztelnek(ezeknél ilyen nem áll fenn) kis felbontásokon, ez mondhatni nem valós körülmény, legalábbis nem sokan vannak akik HD7970-et vesznek full HD alá, de ha mégis CPU limitesen is meg van a kellő fps.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!