Asztali gamer PC, segít valaki?
egy kb 140.000Ft-os összerakott gépbe hány wattos tápegység kellene,hogy minden jól menjen?
2,ilyen árkategóriában az FM2 vagy az AM3+ javasolt?
Itt a G860 3.00GHz 16.397Ft-ért ami az X4 740-t kenterbe veri.
Nekem sincs semmi bajom az X4 740-el, de a tesztek magukért beszélnek.
"Nekem sincs semmi bajom az X4 740-el, de a tesztek magukért beszélnek. "
Amit pont linkeltél oldalt, ott pont az látszik, hogy 720p-be lowon sincs kb semmi difi a G860 és az X4 740 között. Picivel többért meg már ott a 750K, sokaknál alulfeszelve megy 4Ghz-n.
"Csinálok mindjárt én is egy vidit ahol P2-es gépen BF3-azok."
Múltkor meg az volt a divat, hogy 1080p-ba a GT630 mediumon vitte a Crysis 3-at.
Kedves Lakatos Csipa ha megfigyeled rendesen azt amit linkeltem akkor láthatod, hogy a tesztben 720p-be lowon, pici difi a G850 javára azért észrevehető a X4 740 között. Én viszont egy erősebb G860-at ajánlottam.
"Picivel többért meg már ott a 750K, sokaknál alulfeszelve megy 4Ghz-n." És meddig bírja 4Ghz-n? Oda már kell egy rendes hűtő is, és nyertél 1-2 fps-t. Szerintem a G860 még mindig jobb vétel, olcsóbb kevesebbet fogyaszt és elég a gyári hűtő. A 750K-t szénné tuningolhatod úgy sem lesz erősebb a G860-nál, max hamarabb tönkremegy.
"Én viszont egy erősebb G860-at ajánlottam. "
Ó, szerinted mit ér az a +100Mhz?
"ha megfigyeled rendesen azt amit linkeltem akkor láthatod, hogy a tesztben 720p-be lowon, pici difi a G850 javára azért észrevehető"
Igen, szerinted 720p lowon egy HD7770-el valós körülmény? Amúgy se tudom mióta számít, hogy pl 60 vagy 65 fps, látható hogy észrevehetetlenek a különbségek ezeknél is.
"És meddig bírja 4Ghz-n? Oda már kell egy rendes hűtő is,"
Jó látni, hogy tisztába vagy azzal, hogy az hogy az órajel lineárisan, a feszültségérték négyzetesen hat a fogyasztásra.
"750K-t szénné tuningolhatod úgy sem lesz erősebb a G860-nál,"
Ezen jót nevettem, bár tőled nem is vártam mást.
"És meddig bírja 4Ghz-n? Oda már kell egy rendes hűtő is, és nyertél 1-2 fps-t"
Nem 1-2 fps az. Ugyan meddig bírná? Alulfeszeleve megy, vagyis nem melegszik jobban és nem eszik többet mint alapjáraton, addig megy amíg kell.
Az biztos hogy én nem ajánlanék egy sima 2 magos CPU-t már. Egyáltalán nem jobb vétel a G860.
És ha már linkelsz, azt is linkeld ahol nem az Intel nyer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!