Windows indítása nem sikerült. Ennek oka egy nemrég bekövetkező hardver- vagy szoftverváltozás lehet. Mi lehet a baja?
Egyik nap még rendesen működött a gép, kikapcsoltam normálisan.Másnap reggel mikor beszerettem volna kapcsollni
ezt az üzenetet adta ki "Windows indítása nem sikerült. Ennek oka egy nemrég bekövetkező hardver- vagy szoftverváltozás lehet."
Próbálkoztam pár ötlettel.
1.
Átraktam a vinyot egy másik gépbe és ott is ugyan ezt az üzenetet hozta ki.
Ott beraktam egy windows os lemezt ami kell neki és amikor elinditom a bootlemezt ujraindul a gép ezt probáltam 3x-is.
2.
Beleraktam egy másik vinyot a gépembe (amelyikbe kijött először a hibaüzenet) és a másik vinyora is ugyan az az üzenett jött ki.
de az a vinyo nem rossz mert azt eddig is használtam egy másik gépembe.
Remélem érthető valamnnyire amit leirtam.
Minden ötlet jolenne annak érdekében, hogy megtudjam oldani a problémámat.
A boot hdd-t nem pakolgatjuk ossze-vissza, hiszen annak nem mindegy milyen hardware van mogotte.
Elso memtest, aztan hdd test pl.: Hiren's boot cd-rol.
termeszetesen a hdd tipusanak megfelelo teszttel.
De meg egy Checkdisk is jol johet.
Alaplap hiba is okozhatja.
Amit irtál ezt meg fogom csinállni de szeretnélek megkérni, hogy segits abban, hogy majd melyik programokat futtassam le ezek közül.
Meg, hogy ha alaplapi a probléma azt, hogy tudom megnézni vagy megtudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!