Probléma a következő! WinPlash programba nem tudom frissíteni a BIOS-t. Hogyan tudom elindítani az update "exe" kiterjeszísű file-t?
A Gép egy IBM ThinkCenter M52.
Win 8 oprendszerrel. A Bios frissítő porgram elindul, megcsinálja az analizálást és a Bios mentést.
Az új Bios-t nem tudom betölteni mivel egy exe kiterjesztéű fileban van és ha megpróbálom elindítani azt írja ki hogy nem kompatibilis a operációs rendszeremmel.
Bocs!
De ha értenél hozzá akkor ekkora baromságot nem mondanál....
Mivel a leírtam hogy a bios frissítő program működik csak a update file ami exe kiterjezstéssel van az nem kompatibilis!
Arról nem beszélve ha kicsit is értenél hozzá a win8 nem sokban külömbözik kernelileg a win7-től....
Hidd el vagyok annyira értelme s és leeht hogy régebb óta foglalkozom IT-vel mint te....
Egy a Win7 -s Win8 alap kerner kezelésben szint ugyan az!
Csak a megjelenítés az amit változik.
És nem az e aproblémám hogy a bios friistő keretprogram nem índul, hanem az a csomagot nem tudom ki tömöríteni... mert az exe hiába indító file... az IBM oldalán lévő leírás szerint csak kit teszi egy könyvtárba a update file-okat. és onnan kell a keretprogrammal megfrissíteni...
Innentől kezdve nem az a gondom amivel te itt traktálsz...
Nem teszek se új op rendszert... se mást...
Ennyi!
Úgy szeretném a problémát megoldani, hogy ehez ne keljen operációs rendszert cserélni egy bios frissítés erejéig.
Látszíves olvas el figyelmesen amit írtam a kérdésben!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!