Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezt a BIOS frissítés megoldaná...

Ezt a BIOS frissítés megoldaná? (Több alul. )

Figyelt kérdés
SZÖRNYEN lassan kapcsol be a gépem, és ez nem is a boot, mert a vinyó van az első helyen. Szóval szerintem ez a BIOS loading. Az alaplap: GIGABYTE EP31-DS3L BIOS: Award MOdular v6.00PG. A bios ver. pedig jelenleg fd(2008). Na ha fdc-re(2009) frissíteném, megoldaná ezt a lassú BIOS töltést? És biztonságos? (Gyártó honlapjáról már leszedtem.) Válaszokat előre is köszönöm. Bocs ha valamit hülyén fogalmaztam, csak nagyon gyorsban írtam. :)

2012. aug. 31. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha értesz a frissítéshez, baj nem lehet, hogy a problémát megoldja e azt nem tudom, de próba szerencse. Én is tegnap frissítettem egy giga lap bios-át és gyorsult egy hangyányit, de nem számottevő.
2012. aug. 31. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:
A lassu indulas az nem Bios-tol fugg en is megcsinaltam ugyanezt.Nagyon lassu volt a gepem Biost frissitettem sehol semmi osztan par hetre rá kiderult hogy hibas volt a HDD igy ujat kellett vegyek ! :)
2012. aug. 31. 14:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Ó, kösz kösz kösz!!!!!!!!!!!!! Nekem is sh!t a HDD-m, csak azt hittem, ez nem számít BIOSnál. Úgyis van itthon raktárom egy 500GiG-es SAMSUNG. :P Te vagy a megmentőm, ha ezt nem írtad volna, sosem próbálnám ki azt a másikat...
2012. szept. 13. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!