Mennyiért tudom eladni ezt a gépet?
Üdv! Két kérdésem is lenne: az első, hogy az alábbi gépet mennyiért tudnám eladni ? lehetőleg alkatrészenként írjatok árat:
proci: Intel Core2Duo E8500
vidikártya: MSI Radeon HD5770 Hawk
alaplap: Asus P5B
ram: Corsair 2x2GB DDR2
táp: Fortran 500W
merevlemezt és a dobozt nem szándékozom eladni.
Másik kérdés pedig hogy az alábbi gép jó lenne játszásra? (nem kell, hogy a battlefield 3 ultra grafikán menjen fullHDban, de azért egy mass effect 3 vagy tera ne szaggasson rajta lehetőleg):
proci: Intel i5-3330
vidikártya: Radeon HD7850 2GB DDR5 ( [link] / Radeon HD7770 2GB DDR5 ( [link]
ramok: 2x4GB
alaplap: Gigabyte Z77X-D3H ( [link]
A vidikártyából melyik éri meg jobban nekem, ha azt nézzük hogy nem vagyok egy ultranagy gamer, viszont azért igényelem a minőséget ? Ha esetleg tudnátok prociból vagy vidikártyából ajánlani egy mégjobb alternatívát, írjátok meg. Továbbá legalább hány W-os tápra lenne szükségem egy ilyen géphez?
A válaszokat előre is köszönöm!
45-50 között kb.
Az új gépre mennyid van?
Én inkább olyasmiben gondolkodnék hogy valami normálisabb 970 chipsetes AM3+ lap, FX6300, 2x4GB RAM, HD7870 VGA, Chieftec CTG500 táp.
Nem éppen jó az új konfig.
Bivaly erős proci van indokolatlanul egy relatív gyenge VGA mellett.
Z77-es lap is felesleges szorzózáras procihoz
Én inkább vagy AM3+ba vagy FM2 gondolkodnék,és akkor akár ki is jöhetne egy HD7870,ami már vinné maxon a BF3-t.
Egyébként milyen monitorod van?
Mennyi pénzed van alaplap+CPU+VGA+tápra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!