Mi a véleményetek egy GT630-ról?
Életveszélyes az egész GT sorozat.Gyenge VGA,ne vedd meg.
Mennyid lenne a VGA-ra?Milyen a CPU-d?
HD5570-et semmi értelme GT630-ra cserélni, semmivel sem jobb a 630. Sőt ebben az árkategóriában semmilyen NV-re nem érdemes cserélni.
Minimum HD6670 1GB GDDR5-re cseréld, de még jobb lenne HD7750 1GB GDDR5.
DDR5 vagy DDR3 van tesztben?
kérdezö szintugy pontosan milyen 5570?
mert 512MB/1GB DDR5 öst DDR3 as kártyára értelmetlen cserélni
használtan pedig erösebb nvidiákat vehetnél vagy olcsóbn megkapnád ugyan azt a teljesítményt
újonan nem érdemes 20-25ezer alat pénzt kiadni vga ra napjainkban mivel rosszabak az újab szériák (vagy max. ugyan olyanok) mint a régiek
vagyis nincs értelme
a gyártók lusták voltak és nem újat gyártotak hanem ugyan azokat csak szépen átnevezték öket...
De hát ez hatalmas átverés volt:S
nagyon nem jó így
22ezret költötél rá ami 10ezret ér újonan is kb.
ezt már újonan nem árulják
22ért mesze jobbakat kaphatál volna
1GB DDR5
HD6670, 6750, 6770
használtan pedig olcsóbban
10 hány ezrest szeretnél?
mert ilyesmiket is biztos találsz
meg (szintén ddr5):
HD5670, 5750, 5770, (4870, 4850)
GTS 450, GTX 550Ti, (GT440 de ez elég gyenge persze 1GB DDR5 ös csak és ezt 10 vagy alata szintén megkapod és melesleg ugyan az mint GT630 DDR5)
pl.
újonan csak az 5570 újabb ddr3 válotzatát kapod meg olcsón 6570 -t
GT630 ból a lehetö legolcsóbat ved ha minenkép új kel mivel ddr5 ösök majd 20ezerért vanak
és ddr3 se olcsó ha 1GB os a legolcsóbb azt ved mivel az is sok rajta de persze mindegy ha 4GB ost találsz legolcsóban az is jó de az vicc! rajta csak vagyis felesleges alkatrész
ahol neten rendeltél az valami átverös oldal lehetet hiszen 22ért akár milyen drága szálitás/postával nem ilyen kártyát adtak még 5570 megjelenésekor sem
de te nem régen hanem most veted nem?
még pl azt tudom elképzelni hogy nem magyarországon élsz és azért volt ilyen drága
vagy nem tudom...
hát szép 5570 ddr3 eladva 5570 ddr5 drágán megvéve ami hibás
pénz? nem kapsz visza semit? hibás és enyi?
elbuktad tehát árát?
szép...
most meg megint csak ugyan olyan vagy még gyengébre kiadsz megint pénzt ha szerencséd vam megint lesz valami probléma is
szóval ez jó hogy akinek valószinü nincs sok pénze az jár mindég ilyen jól hogy többet kel rá költeni jóval többszörösen...
hát ha nemtudod most használni gépet mert nincs vga akor valami kel
én használtan venék helyedben valami olcsót gt440 ddr3 ugyan az mint gt630 ddr3 és ezt jóval olcsóban megkapnád szerintem 5-10 közt is
viszont pl nem ártana tudni hogy elfogadható e tápod mert kitudja nem e az okozot gonokat és fog is még...
Azért még nagyobb kár, pedig 5770 sokkal jobb let volna :(
hát nem tudom leirtam mindent már szerintem
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!