Mennyivel lessz lassabb egy nVidia Geforce GT630 ha egy Intel Pentium 4 alaplapba rakom?
A réginél gyorsabb lesz, az biztos , a GT630 nem elég erős ahhoz, hogy nagy hátránya származzon az alacsony pci-e sávszélességből.
Egyébként a játékok előbb fognak CPU limitbe ütközni, mint VGA limitbe.
Egyébként még az sem biztos, hogy az alaplap ismeri a PCI-E 1.0a szabványt , ha régi.(én már jártam ezzel pórul egy MSI K8N SLI PLATNUM alplappal és egy HD6750-nel.)
Hát jelen esetben egyaránt régi az alaplap és a videókártya is, de a videokártya cseréje sokkal megoldhatóbb, és érezhető gyorsulást jelentene. Keresgéltem a témában, de nem láttam semmi olyasmit hogy a szabvány nem ismeréséből bárkinek problémája lett volna ezzel, úgyhogy szerintem azzal nincs baj.
Új videokártyát akarok venni, de nem akarok hülyeséget venni, ezért a kérdés.
Hát 630-at nem éri meg venni.
Milyen alaplap, processzor, vga van a gépben ?
Vegyél egy használt 8800 gt-t, vagy 4850-et. Jobbak mint a 630.
De az egész gépet kéne valami modernre cserélni, mert a p4 legalább úgy megfogja a gépet, min a 7300.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!